Wilfa Blender – Smoothie Maskin og Isknuser – BL 1200

0
Wilfa Blender Svart

Wilfa Blender Svart

Wilfa Blender BL 1200 er en kraftig blender med effekt på hele 1200 watt. Blenderen har egne innstillinger både på smoothie og isknusing samt et eget renseprogram. Blenderen har også pulsfunksjon samt justerbar hastighet.

Blenderen fra Wilfa er tilgengelig i fargene svart og stål. Glassmuggen har et volum på 1,8 liter og er utstyrt med måleenheter på siden. Dette gjør at du kan følge med på ingrediensene mens du arbeider med blenderen.

Bestill Wilfa Blender hos CDON.no!

Lokket på glassmuggen er også utstyrt med en egen åpning slik at du kan fylle på med ingredienser mens Wilfa blenderen er i bruk. Det avtakbare lokket er laget i myk plast.

Blenderen er også utstyrt med egne gummiføtter som hjelper den å stå stødig uten å skli eller flytte seg selv når maskinen er i bruk.

Her kan du bestille Wilfa BL 1200

Tester av Wilfa Blender BL 1200

Wilfa Blender Stål

Wilfa Blender Stål

Wilfa blenderen har vært igjennom flere tester de siste årene. I svenske Smartson.se kom den i 2012 på førsteplass med 21 av 25 poeng. Blenderen fikk best score for design og 4 av 5 på kriteriene kvalitet, kapasitet, funksjoner og verdi for pengene.

Maskinen var en kraftig maskin som ga brukerglede og som lett miksen grovhakkede grønnsaker. Rask og enkel smoothie. Isknusingen trakk litt ned da isbitene ble knust i ujevn størrelse. Den fikk også kritikk for at den kraftige motoren ga fra seg mye lyd.

Klikk her for å se andre Smoothie Maskiner!

Deres konklusjon var at dette var en blender for de som ønsket en maskin med mye kraft.

I en test i Teknisk Ukeblad fra 2010 fikk Wilfa blender BL 1200 terningkast 5. Blenderen var den sterkeste i testen og håndterte isknusing og smoothielaging greit.

Også i testen i Teknisk Ukeblad fikk blenderen trekk for høyt volum, men konklusjonen var allikevel at det var mye blender for pengene.

Bestill Wilfa Blender hos CDON.no!

Alternativer til Smoothie og Juice