Hvitløkspresse – Innovative Løsninger fra Joseph Joseph

0

En hvitløkspresse er et praktisk alternativ til å kutte opp hvitløk med kniv. Samtidig er hvitløkspressen ofte vanskelig å rengjøre etter bruk.

Det er derfor kommet flere smarte løsninger som skal gjøre hvitløkspressen enklere å bruke, og samtidig lettere å rengjøre.

Joseph Joseph «Easy Press» Hvitløkspresse

Joseph Joseph Easy Press

Joseph Joseph Easy Press

Joseph Joesph «Easy Press» består av to deler som presses sammen. Denne smarte løsningen gjør oppgaven med å presse hvitløksfedd langt enklere.

I motsetning til vanlige hvitløkspresser kan de to delene på «Easy Press» tas fra hverandre slik at den ene kan benyttes til å skrappe av hvitløken fra pressen.

Du kan se i videoen under hvordan Joseph Joseph «Easy Press» fungerer i praksis. Legg spesielt merke til hvordan hvitløkfeddets skall blir liggende igjen i hvitløkspressen.

Bestill Joseph Joseph Easy Press Hvitløkspresse Hos KitchenTime.no!

Joseph Joseph «Rocker 100» Hvitløksprese

Rocker Hvitløkspresse

Rocker Hvitløkspresse

«Rocker» er en litt enklere, men samtidig stiligere hvitløkspresse. Ved å trykke ned og gynge hvitløkspressen frem og tilbake vil du knuse hvitløksfeddene raskt og effektivt.

Når hvitløken er knust samles det i hvitløkspressens skål slik at den kan tas ut derfra med en passende skje og løftes over i stekepannen eller gryteretten.

Les mer om Rocker Hvitløkspresse her!

Rocker 100 er et produkt i «100 Collection» som er en serie med oppgraderte produkter fra Joseph Joseph. Produktene i «100 Collection» består, i motsetning til de mer fargerike produktene fra Joseph Joseph, i mer stilistiske svarte og metallfargede utgaver.

Hvitløkspressen er laget i børstet, 18/8 rustfritt stål. Produktet skylles direkte under vann rett etter bruk for rask og enkel rengjøring.

Bestill Joseph Joseph «Rocker» Hvitløkspresse hos KitchenTime.no!

Andre Produktomtaler: