Vinkjøler – 6 Ulike og Flotte Vinkjølere

0

Svart Nuance Vinkjøler

Svart Nuance Vinkjøler

Nuance vinkjøler er en flott og elegant glanset vinkjøler i svart plast. Vinkjøleren er utviklet med doble vegger for å få den ønskede termoeffekten.

Den skrå utformingen av vinkjølerens overdel sørger for å presentere og vise frem vinflasken på en god måte.

Bestill Nuance Vinkjøler hos KitchenTime.no!

Med denne vinkjøleren benytter man ikke kalt vann, men tar vinflasken ut av kjøleskapet og direkte over i kjøleren.  På denne måten holder flasken seg kald lenger utover kvelden. Samtidig slipper man at flasken blir våt og sølete.

Georg Jensen Wine Bar Vinkjøler

Georg Jensen Vinkjøler

Georg Jensen vinkjøler er et annet flott alternativ for å holde vinen kald. Vinkjøleren er utviklet med doble vegger i stål for å bevare temperaturen.

Bestill Georg Jensen Vinkjøler hos Nordic Nest!

Det dekorative og flotte designet er utviklet av den svenske arkitekten Thomas Sandell. Vinkjøleren er designet i børstet rustfritt stål.

Georg Jensen Vinkjøler

Zwilling Sommelier Vinkjøler

Zwilling Vinkjøler

En annen flott vinkjøler er Zwilling Sommelier i børstet rustfritt stål. De doble veggene på vinkjøleren sørger for å bevare den nedkjølte vinflaskens temperatur over en lenger periode.

Bestill Zwilling Vinkjøler hos Nordic Nest!

Vinkjøleren er designet i et mer industrielt design med rette linjer og er utsmykket med en liten Zwilling logo mot toppen.

Zwilling Vinkjøler

Skultuna Champagne- og Vinkjøler

Skultuna Vinkjøler

Skultuna champagne og vinkjøler er laget i polert messing. På denne måten får kjøleren en blank og skinnende overflate. Vinkjøleren er gravert med det svenske messingverket sin logo og deres opprinnelsesår.

Bestill Skultuna Vinkjøler i Messing!

Vinkjøleren har en høyde på 23 cm. Kjøleren er utstyrt med aluminium-innsats som sørger for å bevare temperaturen i vinflasken.

Skultuna Vinkjøler

Alessi 7 Liter Vinkjøler Isbøtte

Alessi Vinkjøler

Om du trenger en mulighet til raskt å kjøle ned dine vinflasker, eller liker å servere vinen kald vil denne 7-liter vinkjøleren fra Alessi være en ideel løsning.

Bestill Alessi Vinkjøler hos Shopping4Net!

Vinkjøleren er 25 cm i diameter og 23 cm høy. Dette er normalt den høyden der vinen slutter på en full vinflaske.

Vinkjøleren er designet av Ettore Sottsass og finnes også i andre størrelser. Det er også en matchende isbøtte med kapasitet på 1,5 liter i denne serien.