Vinkjøler – 4 Ulike og Smarte Vinkjølere

0

Stelton Classic Vinkjøler

Stelton Classic Vinkjøler

Stelton Classic Vinkjøler

Med Stelton Classic vinkjøler er det ikke nødvendig med vann og isbiter som kan kjøle ned vinen for mye og samtidig gjør flasken fuktig.

Man kjøler enkelt og greit vinflasken ned til ønsket temperatur i kjøleskapet eller vinskapet. Når vinen har nådd riktig temperatur putter du flasken i vinkjøleren og den vil bevare temperaturen utover kvelden.

Stelton Classic vinkjøler er designet av Erik Magnussen og er laget i matt polert rustfritt stål. Materialet og de doble veggene bidrar til å bevare temperaturen i flasken og beskytter den fra romtemperaturen.

Stelton Classic Vinkjøler kan Bestilles hos KitchenTime.no!

Alessi 7-liter Vinkjøler Isbøtte

Alessi Vinkjøler

Alessi Vinkjøler

Om du trenger en mulighet til raskt å kjøle ned dine vinflasker, eller liker å servere vinen kald vil denne 7-liter vinkjøleren fra Alessi være en ideelt løsning.

Vinkjøleren er 25 cm i diameter og 23 cm høy. Dette er normalt den høyden der vinen slutter på en full vinflaske.

Bestill Alessi Vinkjøler Hos Shopping4Net!

Alessi sin vinkjøler er designet for å dekke en rekke ulike behov og har plass til 2 Bordeaux, 2 Burgundy eller 2 Champagne flasker. Man kan eventuelt også benytte den til enkeltstående Magnum flasker.

Vinkjøleren er designet av Ettore Sottsass og finnes også i andre størrelser. Det er også en matchende isbøtte med kapasitet på 1,5 liter i denne serien.

Se utvalget av vinkjølere og barutstyr i barserien fra Alessi her!

Vinkjølerstativ til Alessi Vinkjøler

Alessi Vinkjølerstativ

Alessi Vinkjølerstativ

Det finnes også et eget vinkjøler stativ i Alessi sin bar-serie. Stativet passer til både vinkjøleren på 7 liter og vinkjøleren på 6,5 liter.

Vinkjølerstativet er 64 cm høyt og gir en god presentasjon av vinkjøleren. Om du ønsker å plassere den ved siden av et bord der gjestene kan forsyne seg selv, vil denne være super til dette.

Vinkjølerstativet fra Alessi finner du her!