Raw Servise – Raw Servise i Stentøy fra Aida

0

Raw er et spennende servise fra det danske designmerket Aida. Raw servise er laget i stentøy og har et rustikt og nostalgisk uttrykk.

Raw servise er designet av Christiane Schaumburg-Müller som er en dansk skuespiller og TV-personlighet. Hun er også redaktør for det danske magasinet ChriChri.

Raw Servise av Christiane Schaumburg-Müller

I Raw serviset har man tatt utgangspunktet i tradisjonell 70-talls keramikk og kombinert dette med et moderne Nordisk designbilde.

Navnet Raw er benyttet for å illustrere det naturlige og røffe designet med naturlige detaljer. Serviset er håndlaget slik at hver del i serviset har sine unike detaljer.

Bestill Raw Servise hos Nordic Nest!

Se Utvalget hos Bakeren og Kokken!

Raw Servise

Fargevalget for Raw servise fra Aida er hentet fra naturen og ønsker å vise frem materialet de er laget i. Fargenyansene er preget av mineralriket med grå og svarte toner. Videre finner man også variasjoner med rosa, blå og grønne fargepreg. De ulike fargevalgene lar seg gjerne kombinere.

Ulike Deler i Raw Servise

I Raw servise finner du tallerkener i ulike størrelser fra 20 cm og opp til 28 cm. Du finner også dekkefat som kan benyttes som underlag for tallerkenene. Det finnes også dype tallerkener.

Raw Servise Drikkekrus

Videre er det en rekke ulike skåler og fat som kan benyttes til servering. Videre finner du i Raw servise også kopper og krus samt ulike mugger til både saus og drikkevarer.

Raw fra Aida og Christiane Schaumburg-Müller er et spennende og unikt nordisk servise som får frem det naturlige og røffe gjennom detaljene.

Bestill Raw Servise hos Nordic Nest!

Se Utvalget hos Bakeren og Kokken!

Raw Servise Tallerken

Serviset tåler bruk i stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Serviset kan med enkelte unntak også vaskes i oppvaskmaskinen.

Nye Utgivelser i Raw Servise

I Raw servise fra Aida kommer det også regelmessige nye utgivelser. Dette er gjerne nye farger, men også nye produkter og variasjoner.

Raw Servise

I Juli 2018 lanserte Aida en ny kolleksjon mer Raw dekkematter i naturlige materialer. Dekkemattene er tilgjengelig i natur, brun og sort og passer godt sammen med serviset i Raw serien. I oktober 2018 lanserte Aida et sett med Raw salt og pepperbøsser i fargen Northern Green.

Den stadige fornyingen og utvidelsen av Raw konseptet gjør at du med tiden kan bygge ut samlingen din med flere nyanser og variasjoner.

Bestill Raw Servise hos Nordic Nest!

Se Utvalget hos Bakeren og Kokken!

Raw Servise Grå