Isbøtte – For Servering av Isbiter til Kalde Drinker!

0

En isbøtte benyttes til å servere isbiter ved siden av drinker eller mineralvann. Ordet isbøtte benyttes også ofte om vinkjølere og champagnekjølere som benyttes til å kjøle ned vin- og champagneflasker.

Klikk her for å se vinkjølere!

Klikk her for å se champagnekjølere!

Arne Jacobsen «Cylinda-Line» Isbøtte med Lokk

Arne Jacobsen Isbøtte

Arne Jacobsen Isbøtte

Isbøtte i rustfritt stål designet av Arne Jacobsen. Isbøtten er en del av den større designserien «Cylinda-Line» som har blitt en populær klassiker og som i 1967 vant ID-prisen for det unike designet.

Isbøtten har 2-lags vegger som sammen med lokket er med på å isolere innholdet slik at temperaturen holdes lav og isbitene holder lenger.

Arne Jacobsen «Cylinda-Line» isbøtte finnes i størrelsene 1 liter og 2,5 liter. I serien kommer også en isklype, men denne må kjøpes separat.

Klikk her for å Bestille Arne Jacobsen «Cylinda-Line» Isbøtte!

Alessi Isbøtte i Rustfritt Stål

Alessi Isbøtte

Alessi Isbøtte

Alessi har en rekke produkter i sin bar serie og du vil finne drinkpinner, champagne- og vinkjølere med eget stativ og drinksett.

Isbøtten i denne Alessi serien er laget i rustfritt stål og er utstyrt med håndtak på sidene. Kapasiteten på Alessi isbøtten er på 1,5 liter og har en høyde på 14 cm. Isbøtten er designet av Ettore Sottsass.

Bestill Alessi Isbøtte hos KitchenTime.no!

Georg Jensen Isbøtte med Medfølgende Isklype

Georg Jensen Isbøtte

Georg Jensen Isbøtte

Tidløs Georg Jensen isbøtte designet av Thomas Sandell. Isbøtten er laget i speilpolert rustfritt stål og sort silikon.

Med sine doble vegger sørger denne isbøtten for å beholde temperaturen og isbitene lengere. Sammen med isbøtten følger også en matchende isbitklype.

Blant Thomas Sandell design for Georg Jensen finner du også en matchende vinkjøler, samt en rekke utstyr til håndtering av vin. (Se resten av serien her!)

Bestill Georg Jensen Isbøtte Her!