Isbøtte – Test – Server Iskalde Isbiter!

0

Når solen skinner, og man ønsker å nyte noe kaldt å drikke, er det alltid praktisk og ha isbiter lett tilgjengelig. Med en isbøtte sørger du for å kunne servere isbiter både på serveringsbordet eller i baren.

Orrefors City Isbøtte

Ved å benytte en isbøtte får du servert og presentert isbitene på en ryddig, praktisk og dekorativ måte. Isbitholderne vi har sett på i oversikten under er pene i designet, og mange er også laget for at isbitene skal holde seg kalde lenger.

Isbiter serveres til kalde drikker som saft, vann og brus, og benyttes også i cocktails og andre alkoholholdige drikker.

Hvilke Isbøtter har vi sett på?

I oversikten under har vi forsøkt å plukke frem et bredt utvalg av isbøtter. Her vil du finne alternativer i rotting, glass og stål. Enkelte av isbøttene kommer også med tilhørende lokk, samt isbitklype for å lettere kunne plukke opp isbitene.

Isbøtte

Vi håper at oversikten under skal kunne hjelpe deg å finne en isbitbøtte som passer ditt behov. Dette gjelder både om du ønsker en isbitbøtte som passer inn i barskapet, eller om du ønsker å sette den frem på varme sommerdager!

Vi har sett på Følgende Isbøtter:

  • Newport Antique Isbitbøtte Rotting
  • Dorre Issie Isbøtte i Stål
  • Aida Harvey Isbøtte med Klype
  • Eichholtz Isbitbøtte Favourite Nikkel og Skinn
  • Ananas Isbøtte fra Bloomingville
  • Orrefors City Isbøtte i Glass
  • Cylinda Line Isbitbøtte fra Arne Jacobsen
  • Rocks Isbøtte med Tang

Test: Stem, og Se Folkets Favoritter!

Vi har alle våre favoritter, men samtidig er det spennende å se hvilke isbøtter andre liker best. I denne testen ber vi deg derfor stemme frem din favoritt!

Scroll deg gjennom oversikten under og velg deg ut en favoritt. Gi din stemme, og se samtidig hvilke alternativer andre har stemt på!

Newport Antique Isbitbøtte Rotting

Newport Antique Isbitbøtte

Antique er en flott designet isbøtte fra Newport i flettet brun rotting. Sammen med isbøtten følger også en isbitklype med tilsvarende håndtak. Isbitklypen kan festes til bøtten ved hjelp av et sett med hemper på siden.

Newport Antique isbøtte er laget i brun rotting. Den trefargede utsiden er med på å gi bøtten et naturlig preg. Fargen passer samtidig godt til mange drinker der man gjerne benytter isbiter. Isbøtten kommer også i en mørkere utgave med navn Cognac.

Bestill Newport Antique Isbitbøtte hos NewportHome.no!

Antique er en større serie med deler i rotting fra Newport. Ved siden av isbøtte, finner man i denne serien også et rotting serveringsbrett, glassbrikker med tilhørende beholder, dekkebrikker, serviettringer, tallerkenunderlag etc. Dette gjør at du har mulighet til å kombinere Antique-serien for en matchende borddekking.

Isbøtten fra Newport er laget i rotting, og har en indre isolert base i hvit plast. Bøtten kommer videre med hemper til den medfølgende isbitklypen, samt et egnet lokk. Isbitbøtten har en størrelse på 25 x 20 cm.

Med denne isbøtten kan du på en dekorativ måte servere kalde isbiter til drinkene eller annen drikke. Server gjerne med seriens rotting serveringsbrett, og plasser glassene på seriens glassbrikker.

Dorre Issie Isbøtte i Stål

Dorre Issie Isbøtte

Fra svenske Dorre finner vi deres Issie i rustfritt stål. Isbøtten kommer med et gjennomsiktig lokk i plast, slik at du kan følge med på hvor mye is som er igjen i bøtten.

Med Dorre Issie isbøtte kan du sette frem isbiter til gjestene. Dette gjelder både om du skal servere til måltidet, eller ha isbiter tilgjengelig i baren eller ved barskapet. Sammen med isbøtten følger også en matchende isbitklype i rustfritt stål, slik at man lett kan forsyne seg med isbiter.

Bestill Dorre Issie Isbitbøtte hos Bakeren&Kokken.no!

Isbøtten fra Dorre har en diameter på 19 cm, og en høyde på 16,5 cm. Bøtten er oppgitt med et volum på 3 liter, noe som gir en god mengde med isbiter. Den medfølgende isbitklypen har en lengde på 18 cm.

Ved å benytte rustfritt stål, sørger man for å hjelpe innholdet i bøtten med å holde seg kaldt lenger. Dette gjør at isbitene kan holde seg kalde en god stund etter at isbitene er satt frem på serveringsbordet.

Her vil det samtidig være lurt å sørge for at det medfølgende lokket i gjennomsiktig plass er plassert på isbøtten. På denne måten hjelper lokket til med å isolere den kalde temperaturen inne i isbøtten, slik at isbitene holder seg nedkjølt.

Lag Isbiter med Isbitmaskin – Se Oversikt!

Aida Harvey Isbøtte med Klype

Aida Harvey Isbøtte med Klype

Fra Aida finner vi deres Harvey isbøtte laget i glass, med håndtak i rustfritt stål. Isbøtten er laget med krystallinspirert mønster. Selv om isbøtten dermed kan se ganske så eksklusiv ut er den samtidig meget rimelig priset.

Sammen med Aida Harvey isbøtte følger også en isbitklype. Denne er laget i rustfritt stål, og matcher dermed isbøttens hank. Isbitklypen benyttes for å enkelt og hygienisk skal kunne løfte isbitene problemfritt fra isbøtten og over i drinkglasset.

Bestill Aida Harvey Isbøtte med Klype hos Tilbords.no!

Aida Harvey isbøtte har en diameter på 12,5 cm og en høyde på 13 cm. Dette skal gi et volum på én liter, noe som er rikelig med isbiter. Ulikt fra ekte krystall, kan denne isbøtten i glass vaskes i oppvaskmaskinen.

Isbøtten er en del av Aida sin Harvey-kolleksjon. Dette er en serie med drikkeglass og serveringsredskaper i tilsvarende krystallinspirert glass. Ved siden av isbøtte vil du her finne et bredt utvalg av serveringsglass.

Dette omfatter drikkeglass beregnet for cocktail, champagne, shotglass, ølglass, så vel som kaffeglass. Serien byr også på glasskaraffel, samt ulike snacksskåler. Dette gjør at du kan kombinere Aida Harvey isbøtte og matchende drikkeglass, med en tilsvarende skål med chilinøtter eller lignende snacks.

Eichholtz Isbitbøtte Favourite Nikkel og Skinn

Eichholtz Isbøtte

Fra Eichholtz finner vi denne elegante og staselige isbøtten. Isbitbøtten er laget i rustfritt stål, og kommer med et håndtak i skinn. Sammen med isbøtten følger også en dekorativ isspade, med tilsvarende design.

Isbøtten fra Eichholtz er formet som en mugge eller sausenebb, og er utsmykket med et flott håndtak i skinn. På isbøttens side finner du en dekorativ dekor i form av et klassisk våpenskjold eller tilsvarende.

Bestill Eichholtz Favourite Isbitbøtte hos NewportHome.no!

Bøtten kommer i to utgaver, der du kan velge mellom small og large. Small har en høyde på 18 cm, en bredde på 24 cm, og en dybde på 15 cm. Large er selvfølgelig en større utgave, og kommer med en høyde på 24 cm, en bredde på 34 cm, og en dybde på 24 cm.

Isbøtten fra Eichholtz er laget i rustfritt stål, og kommer med en polert finish i nikkel. Dette, kombinert med den etsede dekoren, er med på å gi isbøtten et eksklusivt og klassisk preg. Også isbitspaden kommer i nikkel-finnish og med et håndtak i skinn.

Eichholtz isbøtte passer perfekt til en klassisk bar eller barskap. Kombiner gjerne med glassbrikker i skinn, og tilsvarende serveringsutstyr.

Se også: Champagnekjøler!

Ananas Isbøtte fra Bloomingville

Bloomingville Ananas Isbøtte

Ønsker du et morsomt og unikt element på festbordet, kan denne isbøtten fra Bloomingville være et godt alternativ. Isbøtten fra Bloomingville er formet som en ananas og kommer med en gullfarget finnish.

Isbøtten fra Bloomingville er et element som vil sette sitt preg og skape oppmerksomhet på festbordet. Ikke bare er den gullfarget. Isbøtten kommer også med store ananasblader på toppen, og skiller deg dermed raskt fra andre alternativer på markedet.

Bestill Ananas Isbitbøtte fra Bloomingville hos NordicNest.no!

Når den ananas-inspirerte isbøtten i gull ikke benyttes til å servere isbiter til drinkene, kan den også pynte opp i bokhyllen eller på skjenken. Den gullfargede ananasen er med på å skape et spennende interiør.

Isbøtten har en diameter på 13 cm, og en høyde på 24 cm. Bøtten er oppgitt med et volum på 1 liter. Bloomingville isbøtte er laget i aluminium og kommer med gullfarge. Isbøtten vaskes for hånd.

Med utgangspunkt i isbøttens ananasform er det lett å dra linjer til drinker laget av tropiske frukter. Her kan selvfølgelig servere Pina Colada, selv om denne vel i utgangspunktet allerede lages på knust is. Isbøtten kan selvfølgelig også benyttes til å servere isbiter til andre drinker.

Orrefors City Isbøtte i Glass

Orrefors City Isbøtte

City isbøtte fra Orrefors er laget i krystallklart glass, og kommer med hempe i rustfritt stål. Isbøtten benyttes til servering av isbiter, eller som isbøtte til kalde vinflasker. På sidene finner man City-seriens mønster med vakker dekor i til dels asymmetriske linjer.

Isbøtten er en del av Orrefors sin City-kolleksjon. Her finner du et bredt utvalg av drinkglass og drikkeglass med tilsvarende mønster. City byr også på glassunderlegg i stål, karaffel, samt ulikt barutstyr.

Orrefors City Isbøtte finner du hos Bakeren&Kokken.no!

Dette gjør at du har mulighet til å matche din Orrefors City isbøtte med tilsvarende drikkeglass. Glassene kan videre serveres på glassbrikker i tilsvarende design, slik at det skapes en helhet i borddekkingen.

Orrefors har også andre isbøtter fra deres ulike serier. Deres Orrefors Street isbøtte kommer med rette linjer i kvadratisk mønster, og sidehåndtaker i sort. Også for Orrefors Street finner du matchende drinkglass og tilbehør.

Orrefors City isbøtte har en diameter på 13,8 cm, og en høyde på 15,5 cm. Isbøtten er laget i glass, med håndtak i rustfritt stål. Kolleksjonen er designet av Martti Rytkönen.

Se også: Vinkjøler!

Cylinda Line Isbitbøtte fra Arne Jacobsen

Cylinda Line Isbøtte Arne Jacobsen

Fra danske Stelton finner vi deres ikoniske og klassiske Cylinda Line isbøtte. Isbøtten er laget i dobbeltvegget rustfritt stål, og kommer med tilhørende lokk. Isbøtten fra Cylinda Line finnes i to utgaver på henholdsvis 1,0 og 2,5 liter.

Cylinda Line er en kolleksjon designet av Arne Jacobsen tilbake i 1976. Arne Jacobsen er en sentral del av Dansk møbel og interiørtradisjon, og Cylinda Line er en av hans mange kjente kolleksjoner. Cylinda Line har fått navnet basert på seriens sylinderformede uttrykk.

Bestill Cylinda Line Isbitbøtte hos NordicNest.no (Sjekk størrelse)

Ved siden av isbøtte finner du i Stelton Cylinda Line også annet spennende barutstyr. Velg mellom rundt serveringsbrett i rustfritt stål, glassbrikker, cocktail shaker, champagnekjøler og annet. Serien byr også på tekanner, kaffekanne, kryddersett, og annet til kjøkken og servering.

Arne Jacobsen sin Cylinda Line serie byr også på en egen isbittang, men denne kommer ikke med i pakken når du bestiller isbøtte. Denne må dermed legges til separat.

Cylinda Line isbøtte er et klassisk design, utviklet i 1976 av den danske arkitekten og møbeldesigneren Arne Jacobsen. Isbøtten er laget i isolerende dobbeltvegget rustfritt stål, og kommer i utgaver på 1,0 og 2,5 liter.

Rocks Isbøtte med Tang

Fra Zone Denmark finner vi deres Rocks isbøtte i rustfritt stål. Isbøtten kommer med matchende isbitklype og tilhørende lokk. Isbøttens form er inspirert av formen som dannes av en smeltende isbit. Dette i form av avrundede kanter.

Rocks fra Zone Denmark er en serie med barutstyr til hjemmebaren eller barskapet. I kolleksjonen finner man ved siden av isbøtte også isbitform, shaker, sugerør i stål, ulike drinkglass etc. Her kan man dermed sette sammen en større kolleksjon av tilbehør til barmiksingen.

Bestill Rocks Isbøtte fra Zone Denmark hos NordicNest.no!

Et spennende element med Zone Denmark sin Rocks kolleksjon, er deres isbitform. Isbitformen minner litt om en varmepose, som man fyller med kaldt vann og legger i fryseren. Når isbitformen er fryst, og isbitene er klare, klemmer man og serverer isbiter rett fra formen.

Isbøtten fra Zone Denmark har en diameter på 13 cm, og en høyde på 12,5 cm. Kapasiteten er oppgitt til 1 liter. Isbøtten, og resten av Rocks-kolleksjonen, er designet av designerne og interiørspesialistene Mavro // Lefèvre.

Hvorfor Bruke en Isbøtte?

Å bruke en isbøtte har mange fordeler. Den mest åpenbare er at den holder isbitene kalde og hindrer de i å smelte raskt, spesielt i varme omgivelser eller i løpet av lengre perioder. Isbøtter er også praktiske fordi de tillater gjester å enkelt få tilgang til isbiter uten å måtte åpne en fryser eller hente de i en isbitmaskin. Dette gjør dem ideelle for sosiale sammenkomster, fester og andre arrangementer der drinker serveres.

Isbiter drink

Bør jeg Velge en Isbøtte med Lokk?

Å velge en isbøtte med et lokk kan være en god ide. Lokket vil bidra til å holde isen kaldere for en lengre periode ved å isolere den fra romtemperaturen. I tillegg kan et lokk hjelpe til med å hindre at det kommer uønskede partikler, som støv eller insekter, inn i isen, noe som kan være spesielt nyttig for utendørs arrangementer.

Samtidig vil en isbøtte uten lokk gjøre isbitene mer synlige og tilgjengelige, slik at de bidrar med sitt visuelle og friske uttrykk. Isbitene vil dog smelte raskere. Om du velger en isbøtte med eller uten lokk kommer derfor an på hvordan du ønsker å presentere isbitene, og hvor viktig det er at de holder seg kalde lenge.

Hva er en Isbøtte Laget av?

Isbøtter kan være laget av en rekke materialer, de mest vanlige er rustfritt stål og glass. Hvert materiale har sine fordeler og ulemper. Rustfritt stål er robust, holdbart og godt til å beholde kulde, men kan være dyrere. Glass gir et elegant utseende, men har ikke den samme nedkjølende og isolerende effekten.

Hvorfor er Design og Utforming Viktig Rundt Isbøtter?

Design og utforming av en isbøtte kan være like viktig som dens funksjonalitet, spesielt fordi isbøtten ofte vil være synlig under sosiale sammenkomster. En isbøtte kan være en del av dekorasjonen, og bidra til å sette tonen for arrangementet. En elegant isbøtte kan gi en følelse av eksklusivitet og luksus, mens en mer fargerik og unik isbøtte kan bidra til en morsom og festlig atmosfære.

Hvilket Tilbehør er Vanlig til en Isbøtte?

Vanlig tilbehør til en isbøtte inkluderer en isskje eller tang, slik at det blir lettere for gjestene å hente ut isbiter til drinken. Selv om glassbrikker og drinkglass ofte må kjøpes separat, kan de være en viktig del av oppsettet, og det er verdt å vurdere å kjøpe sett som passer sammen.