Biffbestikk – Biffkniver og andre Godsaker

0

Biffbestikk er praktisk når man skal spise biff og annet grovt kjøtt. Det som kjennetegner en biffkniv er at den er grovere enn det normale middagsbestikket slik at du lettere skal kunne dele opp kjøttet.

Vi har samlet opp en del ulikt biffbestikk og grillbestikk slik at du skal kunne finne noe som faller i smak.

Old Farmer Klassisk Grillbestikk

Biffbestikk

Biffbestikk

Lekkert grillbestikk designet av Danske Bent Severin. Old Farmer grillbestikk er laget med håndtak i edeltre, nærmere bestemt Stamina. De kan ikke vaskes i oppvaskmaskin

I denne pakken følger 2 kniver og 2 gafler. Bestikket kan også kjøpes enkeltvis eller i pakker på 4 kniver eller 4 gafler.

Old farmer har også et utvalg i ulike grillverktøy samt knivsett og ulike skjeer og serveringsbestikk.

Finn ut mer om Old Farmer grillbestikk her!

Zwilling Biffkniver

Zwilling Biffbestikk

Zwilling Biffbestikk

Zwilling «Steakbesteck» eller biffbestikk er et sett med 6 + 6 biffkniver og gafler i rustrfritt stål. Bestikket kommer i en gaveeske i tre som gjør den flott som gaveidé!

 Biffbestikk fra Zwilling kan kjøpes her!

Tuva Biffbestikk

Tuva Biffbestikk

Tuva biffbestikk fra Hardanger Bestikk er designet av Per Finne. Biffbestikket selges i esker med 4 biffkniver og 4 gafler.

Tuva bestikk ble lansert i 2008 og har vunnet flere priser fra Norsk Designråd. Biffbestikket er laget i rustfritt stål.

Bestill Tuva Biffbestikk hos KitchenTime.no!

WMF Grillbestikk

WMF Grillbestikk

Grillbestikk fra WMF I serien «Jette». Grillbestikket er laget i rustfritt stål med et lekkert design. Biffbestikket kommer i en eske på 12 med 6 gafler og 6 kniver.

Bestikket er pakket inn i en unikt designet treeske i ekte «Steakhouse» ånd noe som gjør den ideell om du skulle ønske å gi den bort som gave.

WMF kan bestilles hos KitchenTime!

Rosendahl Grand Cru Biffbestikk

Rosendahl Biffbestikk

Vi har tidligere skrevet om Rosendahl bestikk og dette biffbestikket er i samme serien som disse. Biffbestikket Grand Cru er designet med rene linjer. Bestikket er i rustfritt stål og er tilgjengelig i sett på 2 biffkniver og 2 gafler.

Se mer informasjon om Biffbestikket fra Rosendahl her!

Annet Bestikk: