Jamie Oliver Stekepanne – Tefal Stekepanne

0

Jamie Oliver Stekepanne

Jamie Oliver Stekepanne

TV-kokken og matentusiasten Jamie Oliver har sammen med Tefal utviklet flere sett med stekepanner og gryter.

Om du følger med på de ulike TV-programmene hans vil du raskt se den røde ringen i bunnen av Jamie Olivers stekepanner når han lager mat.

Sammen med Tefal Jamie Oliver stekepanne finner du også en rekke gryter og kjeler. Du finner også grillpanne og traktørpanne.

Se Oversikten over Stekepannene fra Jamie Oliver og Tefal Her!

Tefal Jamie Oliver Cast Alu Stekepanne

Jamie Oliver Cast Alu

Jamie Oliver Cast Alu

Cast Alu Jamie Oliver stekepanne fra Tefal er laget i aluminium med emaljebelegg. Stekepannen er utstyrt med hellekanter som gjør det lettere å helle innholdet over i gryter og liknende uten å søle.

Se Oversikten over Cast Alu Serien Her!

Håndtaket på stekepannen er laget i rustfritt stål og sikrer et godt grep på pannen. Håndtaket er utstyrt med silikoninnsats slik at det ikke skal bli varmt under steking.

Cast Alu stekepannen fra Jamie Oliver tåler å benyttes i stekeovnen opp til 260 grader. Leverandøren sier at du kan benytte metallredskaper under steking, men det er allikevel å anbefale å holde seg til stekespader i plast eller eventuelt tre.

stekepannen-i-brukBegge stekepanne-modellene fra Jamie Oliver er utstyrt med det spesielle røde thermo spott indikator merket i midten som gir fra seg ekstra farge når stekepannen har oppnådd god steketemperatur.

Stekepannen finnes i størrelsene 20 cm 24 cm, 26 cm, 28 cm og 30 cm. Stekepannen er ganske tung, noe som kan være en fordel, men også negativt om du liker å snu pannekaker i lufta. Cast Alu stekepannen fra Jamie Oliver kan benyttes på alle komfyrer, inkludert induksjon.

Her kan du se alle grytene og stekepannene i Cast Alu serien!

Professional Induction Jamie Oliver Stekepanne

Jamie Oliver Professional Induction

Jamie Oliver Professional Induction

Professional Induction stekepannene fra Jamie Oliver er også utstyrt med Tefal sin unike varmeindikator i midten av pannen.

Stekepannen er tilgjengelig i en rekke størrelser fra den minste med en diameter på 24 cm til den største med en diameter på 30 cm. Også i denne serien finner du ulike gryter, kjeler samt grillpanne og traktørpanne.

Se Oversikt over Professional Induction Serien hos KitchenTime.no!

Professional Induction har en 4,5 mm tykk bunn med aluminiumskjerne omgitt av rustfritt stål. Denne bunnen sørger for god varmefordeling på denne stekepannen.

Professional Induction pannen kan benyttes på alle komfyrer, inkludert induksjon.

Test av Jamie Oliver Stekepanner

Cast Alu pannen får kjørt seg i Testfakta sitt test-laboratiorie.

Cast Alu pannen får kjørt seg i Testfakta sitt test-laboratiorie.

Jamie Oliver sine stekepanner har fått negativ omtale etter en test som ble gjort av Testfakta.se i 2009 og derfra omtalt på blant annet TV2 Hjelper Deg og Dinside.no. Les om testen her!

Stekepannen benyttet i denne testen var Jamie Oliver Stainless Steel som fikk negative poeng både for ripemotstand og varmefordeling.

Test av ripemotstand foregår ved at de kjører en visp av pianotråder opp til 5000 omdreininger på stekeoverflaten ved 180 grader varme. Jamie Oliver Stainless Steel klarte her bare 1000 omdreininger før emaljen var brutt.

I Testfakta.se sin nyeste test av stekepanner fra 2012 testet de Jamie Oliver Cast Aluminium fra Tefal omtalt over. Også denne stekepannen scoret lavt på ripehåndtering, dog ikke dårligere enn 6 av de 8 stekepannene som ble testet. Stekepannen fikk karakteren «Bra varmefordeling».

Testvinneren fra stekepanne-testen til Testfakta.se i 2012 ble Toughened Non-Stick stekepannen fra Le Creuset.

Cast Aluminium stekepannen ble i 2012 også testet av svenske Smartson.se der stekepannen kom på en fjerdeplass med 18 av 25 poeng. Stekepannen fikk god score for gjennomtenkte detaljer. Dette for hellekantene, det gode håndtaket og varmeindikatoren.

Se alle Tefal sine Jamie Oliver stekepanner og kokekar hos KitchenTime!

Andre Stekepanner