Potetskreller – Elektrisk Maskin eller som Kenwood Tilbehør

0

Om du skal koke poteter til flere personer kan en elektrisk potetskreller være en god medhjelper. Elektriske potetskrellemaskiner finnes som enkeltstående apparater eller som tilbehør til kjøkkenmaskin.

Vi har i denne posten sett på den enkeltstående potetskrelleren OBH Nordica Potato Peeler og potetskreller tilbehør til Kenwood KM020, KM 636, KM816 og KMM760.

Enkeltstående Elektrisk Potetskreller fra OBH Nordica

OBH Nordica Potetskreller

OBH Nordica Potetskreller

OBH Nordica sin Potato Peeler potetskreller skreller opp til 1 kilo poteter på noen få minutter. Potetskrelleren er utstyrt med et gjennomsiktig lokk slik at du skal kunne følge med på prosessen. På denne måten kan du lettere se når potetene er ferdig skrelte.

Bestill OBH Nordica Potetskreller hos RoyalDesign!

OBH Nordica potetskreller er utstyrt med gummiføtter for å gjøre den mere stødig på kjøkkenbenken samtidig som den har ledningsoppbevaring under maskinen for oppbevaring når potetskrelleren ikke er i bruk.

Sammen med OBH Nordica Potato Peeler følger også en egen salatslynge slik at du skal kunne ha crispy salat sammen med dine ferdig skrellede poteter.

Les mer om den elektriske potetskrelleren fra OBH Nordica på RoyalDesign.no!

Potetskreller til Kenwood Kjøkkenmaskin

Elektrisk Potetskreller Kenwood Tilbehør

Elektrisk Potetskreller Kenwood Tilbehør

Om du er i besittelse av en Kenwood kjøkkenmaskin finnes det en egen potetskreller som tilbehør til denne maskinen. På nettsidene til CDON.no er denne potetskrelleren oppgitt å kunne fungere som tilbehør til Kenwood KM020, KM 636, KM816 og KMM760.

Bestill Kenwood Potetskreller hos CDON!

Kenwood potetskreller monteres enkelt til kjøkkenmaskinen og kan skrelle opp til 1,5 kilo poteter og rotgrønnsaker. (Se video under for demonstrasjon av Kenwood Potetskreller)

Kenwood potetskreller er designet for kun å ta bort det ytterste laget på potetene slik at du bevarer næringsstoffene som ligger rett under skallet.

I videoen under kan du se Kenwood potetskreller i bruk. Potetskrelleren benyttet i videoen er AT444. Variasjoner kan derfor forekomme. Følg derfor maskinens medfølgende instruksjoner.

Ut i fra Kenwood sin bruksanvisning er AT444 potetskreller laget for 1 kilo poteter, mens AT445 er laget for 1,5 kilo poteter. De ulike potetskrellerene er også tilpasset ulike Kenwood kjøkkenmaskiner.

Bestill Kenwood Potetskreller Tilbehør hos CDON.no!

Fordelen med Elektrisk Potetskreller

Å skrelle poteter kan være et herk. Dette er gjerne ikke det du vil bruke tid på når du forbereder middagen, spesielt når du har invitert gjester til selskap.

Med en elektrisk potetskreller utfører du denne oppgaven på noen få minutter slik at du får bedre tid til å gjøre andre forberedelser.

Manuelle potetskrellere er ofte også kronglete å benytte samtidig som de tar mye av de sunne næringsstoffene under skallet med seg når du skreller potetene for hånd. Mange blir også såre på hendene når de skreller poteter. Dette skyldes ofte eksem eller allergi. Med en elektrisk potetskreller vil dette problemet raskt bli redusert.

Annet Kjøkkenutstyr: