Barneservise med Navn – Søt Idé til Dåpsgave!

0
Barneservise Dåpsgave

Barneservise Dåpsgave

Jeg kom nylig over dette nydelige barneserviset som er håndlaget av Ingrid Kristine Lund på Galleri Smalgangen i Åsgårdstrand.

Det finnes en rekke ulike barneserviser som passer ideelt som dåpsgave, men det som gjør disse spesielle er at de er håndlagede og dermed helt unike til dåpsbarnet.

Se flere alternativ: Barneservise

barneservise

Velg Motiv og Bakgrunnsfarge Selv

Andre ting som gjør dette barneservise unikt til er at du selv kan velge hvilken farge som skal benyttes, samtidig som du kan bestemme hvilket motiv som skal være på koppen og servisedelene. Du får dermed et barneservise som passer både dine og barnets personlighet og ønsker.

Barneservisene kan du Bestille her!

Velg Motiv, Farge, Navn og Dato

Velg Motiv, Farge, Navn og Dato

Du kan selvfølgelig også velge hvilket navn og dato som skal stå skrevet på serviset.

Serviset består av tre ulike deler, tallerken, krus og grøtbolle. Delene er laget i hvit leirgods som er brent på høy temperatur slik at de blir mer solide.

Se Flere Ulike Motiver og Farger på Nettsiden!

Dåpsgave både til Gutt og Jente

Dåpsgave både til Gutt og Jente

Perfekt Barneservise til Dåpsgave

Barneservise med navn fungerer perfekt som dåpsgave, da det er en meget personlig ting. Serviset er utformet med barnets navn og fødselsdato, sammen med farger og motiv som vil bli en del av barnets oppvekst.

At serviset er håndlaget gjør også at du minimerer risikoen for at flere kommer med den samme gaven. Vi får satse på at Ingrid Kristine følger med på navnene og datoene og sier ifra om det skulle bli en dobbel ordre til samme barnedåp. Bestill barneservise hos www.ingridkristine.no

Andre Serviser: