Hammershøi Servise – Kähler Hammershøi Tallerkener og Skåler

0

Hammershøi er en flott serie med vaser, lysestaker og servise fra det danske interiørmerket Kähler. Designet, med de lett gjenkjennelige furene, er inspirert av tidligere design fra Svend Hammershøi.

Bestill Hammershøi Servise Her!

Hammershøi Servise

Den moderne utgaven av Hammershøi designet er utviklet av nordmannen Hans-Christian Bauer.

Selv med klassisk inspirasjon er Hammershøi servise en moderne serie, som kan benyttes både til hverdags og til finere anledninger. Serien ble lansert i 2015 og har rukket å bli en populær del av Kähler sitt produktsortiment.

Se Utvalget innen Hammershøi Servise fra Kähler!

Kähler Hammershøi Frokostservise

Hammershøi Servise Utvalg

Hammershøi servise består av tallerkener, fat og skåler i ulike størrelser og flotte Hammershøi krus. Ved siden av dette finner du også tekanner, lyslykter, lysestaker, drikkeglass, ulike vaser, krydderkverner, mugger, tørkerullholdere og mye annet.

Se en Oppdatert Oversikt over Utvalget Her!

Hammershøi Servise - Skåler

Hammershøi tallerkener er tilgjengelig i en rekke ulike størrelser slik at du har både til lunsj og mindre retter, samt til hovedretten. Tallerkenserien fra Hammershøi servise er hovedsakelig hvit, men du finner også deres servise i andre farger.

Lysestakene, vasene og mye av det andre tilbehøret finnes i et bredere fargeutvalg. Dette tilbehøret kan med de lett gjenkjennelige furene og rillene godt kombineres med de mer nøytrale tallerkenene i serviset.

Bestill Hammershøi Servise hos NordicNest!

Hammershøi Servise - Mugge

Ved siden av flate tallerkener finner du i Hammershøi serien fra Kähler også ulike dyptallerkner for supper, frokostblandinger og annet.

Kähler Hammershøi – Servise med Historie

Selv om det moderne Hammershøi designet ble utviklet i 2015, har det originale designet en mye lenger historie.

Hans-Christian Bauer begynte med arbeidet rundt Hammershøi etter at han fant et klassisk bilde av Svend Hammershøi fra begynnelsen av 1900 tallet. På bildet jobber Hammershøi med en av sine større vaser. Hans-Christian falt raskt for de tydelige rillene i designet, og bestemte seg for å jobbe videre med disse.

Svend Hammershøi

Svend Hammershøi jobbet også i sin tid for Kähler så designet har lang historie som en del av dette selskapet.

Hammarshøi serviset er et populært servise i Kählers kolleksjon, og er derfor i en naturlig utvikling. Det er derfor naturlig at utvalget i serviseserien, og tilbehøret, vil fortsette å vokse i årene fremover.

Kähler Hammershøi Vase