Aida Passion Servise – Hvitt Aida Servise i Porselen

0

Aida Passion servise er et klassisk servise som kan benyttes både til hverdags og til fest. Dette gir et servise som passer til de fleste anledninger.

Aida Passion Servise - Suppetallerken

Tallerkenene i Aida Passion servise er dekorert med et bånd med rifler rundt kanten. Disse riflene er med på å definere Passion serviset sin identitet. Tilsvarende rifler er også benyttet i de andre delene i Aida Passion servise.

Bestill Aida Passion Servise hos Bakeren og Kokken!

Aida Passion er støpt i benporselen i høy kvalitet. Serviset er glasert i en myk kremfarget tone for å fremheve «lidenskapen» i designet.

Aida Passion Servise

Aida Servise Startsett i 16 Deler

Om du ønsker å komme i gang med å bygge opp et Aida Passion servise kan det være lurt å begynne med startsettet på 16 deler. Dette er et servise til 4 personer, og består av store og små Aida Passion tallerkener på henholdsvis 28 og 20 cm.

Aida Passion startsett 16 deler

Videre består startsettet av 4 dype tallerkener med diameter på 17 cm, og høyde på 10 cm. De dype skålene i Aida Passion serviset er bratte i kantene, og egner seg derfor godt som serveringsskåler til ulikt tilbehør.

Aida Passion Startsett på 16 Deler Finner du Her!

I servisesettet fra Aida finner du også 4 kaffekrus med volum på 33 dl. Disse egner seg godt til å nyte frokostkaffen.

Aida Frokostbord

Andre Deler i Aida Passion Servise

Ved siden av startsettet i 16 deler, går det også an å kjøpe de ulike delene i serviset separat. Servisedelene selges her gjerne i pakker på 4 deler, med unntak av ulike skåler og serveringsfat. Enkelte av servise delene er utsmykket med gullkant.

Aida Passion Servise Skål

Asjettene i Aida Passion finnes utgaver på 28 cm og 23 cm, samt desserttallerkener på 20 cm. Videre finner man også suppetallerkener med flate kanter. Suppetallerkenene har en diameter på 23 cm.

Finn De Ulike Delene i Aida Passion Servise!

Blant serveringsfatene finner man Aida Passion oval tallerken som har en avlang flate med størrelse på 41 x 28 cm. Videre finner man Aida Passion serveringsskåler med diameter på 14 cm, 17 cm eller 26 cm.

Aida Passion Serveringsfat

Utenfor serviset finner man i Aida Passion kolleksjonen også et bredt utvalg av vin og drikkeglass, salt og pepperbøsser, krus og kaffekopper med fat, samt et eget svart Aida Passion bestikk.