Alveskog Servise – Wik & Walsøe Alveskog

0

Alveskog servise fra Wik & Walsøe preges av den majestetiske hjorten som står majestetisk i den kalde vinterskogen. På Alveskog serviset ser man også vinterbare bjørkegrener med vinterfugler.

Wik & Walsøe Alveskog Servise

Bjørkegrenene og fuglene i Alveskog servise finner man også igjen i Alv serviset, også fra Wik & Walsøe.

Bestill Wik & Walsøe Alveskog Servise hos Bakeren og Kokken!

Se Utvalget Innen Alveskog Servise hos Nordic Nest!

Alveskog servise er laget i feltspatporselen og har en glansfull glasur som sørger for en flott overflate med godt gjenskinn. Glasuren er samtidig med på å beskytte overflaten mot riper.

Alveskog Servise - Wik & Walsøe

Ulike Deler i Alveskog Servise

I Alveskog servise fra Wik & Walsøe finner du et godt utvalg av ulike servisedeler. Servisets tallerkener kommer i størrelsene 21 og 28 cm. Ved siden av disse finner du også Alveskog dype tallerkener med størrelse på 15 cm og 21 cm.

Alveskog Servise

Alveskog servise fra Wik & Walsøe har videre et godt utvalg i ulike serveringsskåler og serveringsfat til borddekkingen. Du finner også dekorerte Alveskog vinglass til rødvin, hvitvin og champagne.

Bestill Wik & Walsøe Alveskog Servise hos Bakeren og Kokken!

Se Utvalget Innen Alveskog Servise hos Nordic Nest!

Alveskog servise kan vaskes i oppvaskmaskin, men det er anbefalt å benytte skånvask. Bruk glansemiddel for å bevare gjenskinnet i glasuren.

Alveskog Servise

Annet Servise fra Wik & Walsøe

Ved siden av Alveskog har det Fredrikstad-baserte Wik & Walsøe flere andre serviseserier. De fleste delene i de ulike servisene er bygget rundt de samme formene. Dekoren er også gjerne nær beslektet både i fargevalg og motiver.

Alveskog Dekket Bord

Dette gjør at du har mulighet til å kombinere og matche servisedeler fra ulike Wik & Walsøe serviser i samme servering. Dette gjelder spesielt for de mer nøytrale hvite servisene.

Andre kjente serviser fra Wik & Walsøe er blant annet Julemorgen, Whitewood, Alv, Slåpe Rosa, Snø og Woodstokk.

Bestill Wik & Walsoe Alveskog Servise hos Bakeren og Kokken!

Se Utvalget Innen Alveskog Servise hos Nordic Nest!

Alveskog Servise - Wik & Walsøe