Assistent Kjøkkenmaskin – Kjøkkenmaskinen fra Ankarsrum

0
Assistent Kjøkkenmaskin

Assistent Kjøkkenmaskin

Assistent kjøkkenmaskin er en stillegående medhjelper på kjøkkenet. Kjøkkenmaskinen er utviklet av Electrolux og produseres i Sverige. (Oppdatering: Klassiske Assistent kjøkkenmaskin går nå under det opprinnelige navnet Ankarsrum Assistent)

Kjøp Assistent kjøkkenmaskin hos BakerenOgKokken.no!

Ideen bak Assistent kjøkkenmaskin er at du kun skal trenge en maskin for å få løst de aller fleste av utfordringene på kjøkkenet. Målet med maskinen er å være et produkt som kombinerer arbeidskapasitet og praktiske løsninger med et flott utseende.

Kjøkkenmaskinen er på 800 watt og har kapasitet til 5 liter deig.

Stillegående Kjøkkenmaskin

Assistent blir omtalt for å være en stillegående kjøkkenmaskin. Dette er selvfølgelig relativt da alle har sin egen oppfatning av hva stillegående betyr.

Om du ser på videoen under kan du vurdere selv hvor mye støy Assistent kjøkkenmaskin lager. Dette ved å sammenligne stemmevolumet med støyen fra kjøkkenmaskinen. I videoen lages det en god porsjon deig, så maskinen er nok på sitt mest støyfulle.

Du får samtidig se hvordan man lager brøddeig i kjøkkenmaskinen og hvordan bollen og maskinen fungerer.

Bestill Assistent Kjøkkenmaskin hos Bakeren og Kokken!

Hvordan Skiller Assistent seg fra Andre Kjøkkenmaskiner?

Bak Brød med Assistent KjøkkenmaskinVi har tidligere skrevet om både Kitchenaid og Kenwood Major.

En av de største forskjellene mellom disse kjøkkenmaskinene og Assistent fra Ankarsrum er at motoren her ligger under bollen i motsetning til konkurrentene der motoren er plassert hengende over bollen.

Det at motoren er skjult under arbeidsbollen gjør at du har mer oversikt over prosessen og lettere kan tilføre nye ingredienser mens motoren er i gang.

Denne plasseringen av motoren, og at bollen beveger seg istedenfor deigkroken, gjør også at Assistent kjøkkenmaskin trenger færre watt for å gjøre tilsvarende oppgaver som andre kjøkkenmaskiner.

Les mer om Assistent Kjøkkenmaskin her!

Medfølgende Tilbehør til Assistent Kjøkkenmaskin

Assistent Kjøkkenmaskin BlåOm du bestiller via nettbutikken Bakeren og Kokken følger det en rekke ekstra tilbehør inkludert i pakken. Alt det ulike tilbehøret er beskrevet i de ulike produktbeskrivelsene, så les gjerne gjennom dette for å være sikker på at ikke innholdet har endret seg.

Medfølgende tilbehør er en 7 liter rustfri bolle, deigrulle, deigkrok, deigskrape, deigkniv, eselokk, samt en dobbeltvisp med egen tilhørende plastbolle på 3,5 liter.

Det finnes også en rekke annet tilbehør til Assistent, men dette må kjøpes som tilbehør. Blant ekstra tilbehøret tilgjengelig finnes Assistent blender, Assistent Kakesprøyte, Assistent kjøttkvern, Assistent rivjern, moseapparat, pastakutter, pølsestapper og mye annet. Du kan se en oversikt over noe av tilbehøret her.

Tilgjengelig i Ulike Farger

Assistent kjøkkenmaskin er tilgjengelig i en rekke ulike farger. De rimeligste modellene er Hvit / Sølv og Svart / Sølv, men du kan også velge å kjøpe kjøkkenmaskinen i fargene blå, creme, grønn, rød eller rosa.

Dette gir deg en mulighet til å lettere kunne velge en kjøkkenmaskin som passer din smak og ditt eksisterende kjøkkeninteriør og kjøkkenutstyr.

Klikk her for å bestille Assistent Kjøkkenmaskin!