Eva Solo Kaffebrygger – Pour-Over Kaffebrygger

0

Eva Solo «Pour-Over» kaffebrygger er en smart og pen kaffebrygger fra Eva Solo. Kaffebryggeren benytter den mer tradisjonelle teknikken for å brygge kaffe, der man heller over varmt vann i filteret og lar det renne ned i kannen.

Eva Solo Kaffebrygger med Filter

Eva Solo kaffebrygger er utstyrt med et eget kaffefilter i rustfritt stål. Dette kaffefilteret gjør at du ikke lenger trenger å benytte et kaffefilter i papir hver gang du skal lage kaffe.

Bestill Eva Solo Kaffebrygger hos Bakeren og Kokken!

I motsetning til et kaffefilter i papir, vil ikke kaffefilteret i rustfritt stål trekke til seg aromaer og smaker under traktingen. Dette gjør at du får oppleve mer av aromaene i kaffen.

Eva Solo Kaffebrygger

Hvordan Brygge Kaffe med Eva Solo Kaffebrygger

Eva Solo kaffebrygger er enkel i bruk. Ta ut den store tre-proppen fra kannen, og sett inn kaffefilteret. Tilsett 45-60 gram malt kaffe til 1 liter vann i filteret.

Les mer om Eva Solo Kaffebrygger!

Hell over kokende vann. Dette vannet kan du varme opp i en kjele, eller eventuelt med en vannkoker. La det varme vannet renne gjennom kaffen i filteret, slik at det trekker til seg alle smakene og aromaene.

Her vil man måtte fylle på vann gradvis etter hvert som det trekker igjennom filteret. Etter at det siste av vannet er helt ned i kaffebryggeren tar det ca. 30 – 60 sekunder før alt vannet har trukket igjennom. Hele prosessen tar ca. 2 – 4 minutter før du har en liter ferskbrygget kaffe.

Eva Solo Kaffebrygger Bestiller du hos Bakeren og Kokken!

Når vannet har trukket ferdig igjennom kan du ta ut filteret og enkelt helle restene i matavfallet. Skyll av filteret slik at det er klart til neste gang. Sett tre-proppen tilbake i kannen slik at du tar vare på varmen.

Eva Solo Kaffebrygger

Eva Solo Kaffebrygger i Borosilikatglass

Selve kannen for Eva Solo kaffebrygger er laget i borosilikatglass. Dette er et varmebestandig glass som tåler høye temperaturer. Det er derfor et materiale som er godt egnet til kaffebrygging.

Kannen er samtidig utstyrt med et glasshåndtak som ikke blir varmt. Dette gjør at det er lett å helle kaffen over i kaffekoppen.

Både glasskannen og kaffefilteret kan vaskes i oppvaskmaskin.

Bestill Eva Solo Kaffebrygger!