Eva Solo Kaffekopp – Kopper og Krus fra Eva Solo

0

Eva Solo har et godt utvalg av kopper og krus. Enkelte av deres kaffekopper er en del av et større eller mindre servise, mens andre kaffekopper er mer selvstendige.

Her finner du også litt ekstra informasjon om hver enkelt Eva Solo kaffekopp: Hvilke farger er tilgjengelige, finnes det matchende serviser til koppene, hvilke størrelser er tilgjengelig og annet.

Fargesterke Eva Solo Lungo Kaffekrus

Eva Solo Kaffekopp

Kaffekoppene, eller kaffekrusene, i Lungoserien fra Eva Solo er tilgjengelig i et bredt utvalg av sterke farger. Fargeutvalget utvides årlig i forbindelse med Eva Solo sine lanseringer av nye fargekolleksjoner.

Bestill Eva Solo Lungo Kaffekopper hos Nordic Nest!

Eva Solo Lungo krus er laget i porselen og er bekledd i et lag med fargerikt silikon slik at de skal bli lettere å holde.

Eva Solo Lungo Kaffekopp

Koppene er ikke en del av et servise, men man kan ved siden av kaffekoppene også finne krus til Cafe Latte, Espresso og Gløgg.

Eva Solo Nordic Kitchen Kaffekopp

Eva Solo Nordic Kitchen Kaffekopp

I den svarte serviseserien «Nordic Kitchen» finner man også et sett med ulike kaffekopper. Nordic Kitchen serien fra Eva Solo er en serie som omfatter servise og skåler, samt ulike steke og kokekar.

Bestill Eva Solo “Nordic Kitchen” Kaffekopp Her!

Nordic Kitchen koppene fra Eva Solo er laget i stentøy og kan selvfølgelig matches med de andre delene i serien.

Eva Solo Nordic Kitchen Kaffekopp

Kaffekoppene i Nordic Kitchen serien er tilgjengelig i størrelsene 3 og 4 dl.

Legio Nova Kopper fra Eva Solo

Eva Solo Legio Nova Krus

Legio Nova er et større servise fra Eva Solo. Sammenlignet med Nordic Kitchen, er Legio Nova serviset mer klassisk i utformingen.

Bestill Eva Solo “Legio Nova” Kaffekopper hos Nordic Nest!

Legio Nova serien kjennetegnes av de brede rillene. Serviset og koppene er laget i porselen.

Eva Solo Legio Nova Kaffekopp

Legio Nova fra Eva Solo er tilgjengelig i grå og hvit farge. Dette gjelder også for deres kaffekopper. Eva Solo Legio Nova kaffekopper er tilgjengelig i lave 3 dl kopper, og høyere 4 dl krus.