Eva Solo Kjøleskapskaraffel

0

En kjøleskapskaraffel er alltid praktisk å ha i kjøleskapet. Når du våkner om morgenen, eller kommer hjem en varm sommerdag, er det godt å ta seg et glass med iskaldt vann rett fra kjøleskapet.

Eva Solo Kjøleskapskaraffel

Man kan samtidig også benytte kjøleskapskaraffelen til å smaksette det kalde drikkevannet. Smak til med agurk eller andre frukter for å kunne ha en smaksrik drikke stående klart i kjøleskapet.

Kjøleskapskaraffel fra Eva Solo med Thermofunksjon

Eva Solo kjøleskapskaraffel finnes i flere utgaver. Den mest populære er kanskje Eva Solo kjøleskapskaraffel med termopose. Thermoposen kommer i et bredt utvalg av farger, og har som oppgave å bevare kjøligheten på drikken.

Eva Solo Kjøleskapskaraffel

Dette kan være ideelt om du ønsker å ta med deg flaske bort til godstolen, eller ut på terrassen. Kjøleskapskaraffelen med thermofunksjon har et volum på 1 liter og er utformet slik at den skal ha plass i kjøleskapsdøren.

Bestill Eva Solo Kjøleskapskaraffel hos Bakeren og Kokken!

Blå Kjøleskapskaraffel fra Eva Solo

Kjøleskapskaraffelen fra Eva Solo er samtidig utstyrt med deres patenterte helletut som vi kjenner fra Eva Solo kaffekanne. Denne sørger for dryppfri helling slik at man slipper søl på bordet. Åpningen på helletuten er samtidig så stor at det er mulig å ha i agurkskiver, bær og andre smaksgivende frukter og grønnsaker.

Se Utvalget av Farger på Eva Solo Kjøleskapskaraffel!

Eva Solo My Flavour Kjøleskapskaraffel

Om du virkelig ønsker å satse på å smakssette vannet i kjøleskapskaraffelen, vil nok Eva Solo My Flavour kjøleskapskaraffel være et godt alternativ.

Tilsett Smak i Eva Solo Kjøleskapskaraffel

Denne kjøleskapskaraffelen er utstyrt med et frukt- og grønnsaksspyd som går igjennom flasken. Dette gjør at du har mulighet til å presentere de ulike smakene i karaffelen langt mer visuelt.

Bestill Eva Solo “My Flavour” Kjøleskapskaraffel!

Dette er spesielt interessant om du inviterer til selskap og ønsker å ha et mer spennende og fargerikt alternativ til de som ønsker litt vann til vinen. Ved å benytte frukt med spennende farger er karaffelen da også med på å pynte opp bordet.

My Flavour kjøleskapskaraffel fra Eva Solo er utstyrt med en egen propp med helletut og filter slik at man kan beholde fruktspydet i karaffelen selv om man heller fra den.

Eva Solo Kjøleskapskaraffel