Eva Solo Skjærebrett – Skjærefjøl fra Eva Solo

0

Eva Solo skjærebrett finnes i flere ulike utgaver. Under har vi sett på deres skjærebrett i tre ulike fargetoner i Eva Solo Cooking serien. Videre har vi også sett på deres sett med Gray Tones skjærebrett og den mer tradisjonsrike Nordic Kitchen.

Tre Ulike Fargetoner

Eva Solo skjærebrett kommer tilgjengelig i tre ulike fargetoner. Formålet med dette er å gjøre det mulig å skille mellom skjærebrettene. På denne måten kan du benytte et skjærebrett til kjøtt og fisk, mens du kan skjære frukt eller grønnsaker på det andre skjærebrettet. På denne måten slipper du at bakterier fra kjøttet overføres til grønnsakene.

Her Kan Du Bestille Eva Solo Skjærebrett!

Fargeutvalg - Eva Solo Skjærebrett

De ulike fargetonene er «moomlight blue», «granite green», og «gravity gray». De ulike fargene er relativt like og matchende, samtidig som det er lett å skille de fra hverandre. Man kan for eksempel benytte den grønne til grønnsaker, den blå til fisk (havet), og den grå til kjøtt fra husdyr.

Se De Ulike Fargevalgene hos Nordic Nest!

Skjærebrett i Bambus og Silikon

Eva Solo skjærebrett er laget i slitesterk bambus. Dette gir en solid skjæreplate. Treverket er samtidig ikke oppvaskmaskin-sikkert, så skjærebrettet bør derfor vaskes for hånd. For beste vedlikehold er det anbefalt å olje skjærebrettet.

Bestill Eva Solo Skjærebrett hos Nordic Nest!

På baksiden og rundt kanten er skjærebrettet utstyrt med et lag silikon. Dette sørger for at brettet ikke glir på bordet og dermed holder seg mer stabilt. Dette gjør bruken av skjærebrettet sikrere samtidig som det også ligger trygt på bordplaten.

Skjærebrettene har en størrelse på 36 x 27 cm.

Andre Skjærebrett fra Eva Solo

Eva Solo har også flere andre skjærebrett å velge mellom. «Gray Tones» er et sett med tre ulike skjærebrett slik at man kan benytte skjærebrettene til ulike matvarer og dermed slippe bakteriesmitte mellom kjøttvarer og frukt og grønnsaker.

Eva Solo Skjærebrett - Gray Tones

Skjærebrettene «Gray Tones» fra Eva Solo kommer med et eget stativ der man kan stille de opp. Stativet er laget slik at skjærebrettene kan tørkes adskilt i stativet. «Gray Tones» skjærebrett har en bredde på 26,8 cm og en lengde på 37,9 cm. Brettene er utviklet i plast og kan vaskes i oppvaskmaskin. Stativet vaskes for hånd.

Her Kan Du Bestille «Gray Tones» Skjærebrett fra Eva Solo!

En annen utgave med skjærebrett fra Eva Solo er deres serie «Nordic Kitchen». Nordic Kitchen skjærebrett fra Eva Solo er laget med inspirasjon fra nettopp det nordiske kjøkkenet.

Eva Solo Skjærebrett - Nordic Kitchen

Skjærebrettene er laget i Eik, og finnes i en rekke størrelser. Brettet er utstyrt med en skinnhempe. Det klassiske skandinaviske designet i Eik gjør at man like gjerne også kan benytte skjærebrettet som et serveringsbrett for brød eller spekemat.

Bestill Nordic Kitchen Skjærebrett fra Eva Solo!

Nordic Kitchen Størrelser

Skjærebrett har Flere Funksjoner

Et skjærebrett har gjerne flere funksjoner enn det man i første omgang tenker på. Ikke bare skal de fungere som en skjæreplate. Man benytter ofte også skjærebrettet som tallerken for egne brødmåltider, eller serveringsbrett for spekemat, tapas eller oppskåret brød. Da er det ofte naturlig å velge en skjærefjøl i tre.

Skjærebrettet bør også være litt pent da det ofte får en naturlig plass på kjøkkenbenken, selv når det ikke er i bruk.