Globo Lysestake fra Kähler – Lysestake i Grå og Hvit

0

Globo lysestake er et sett med holdere til stearinlys fra Kähler. Lysestakene i Globo-serien er utviklet i stentøy med glatt glasur.

Globo Lysestake

Globo lysestake er inspirert av det skandinaviske interiørbildet med matte og naturlige farger hentet fra naturen. Lysestakene er, som navnet tilsier, formet runde som en globe.

Bestill Globo Lysestake hos Bakeren og Kokken!

Dekorer med Globo Lysestake

Hvit Globo lysestake fra Kähler

Globo lysestake fra Kähler egner seg godt alene, men kan også kombineres med flere i samme serie. Lysestakene er tilgjengelig i tre ulike størrelser slik at man kan benytte dette i presentasjonen.

Globo Lysestake fra Kähler Finner du her!

Lysestakene kan plasseres på stuebordet, eller gjerne på et hjørnebord. Man kan også benytte Globo lysestake fra Kähler som dekor i vinduskarmen eller på en pen hylle.

Granittgrå Globo lysestaker

Med sitt nøytrale og stilrene preg passer Globo lysestaker godt i det skandinaviske og nordiske designbildet.

Lysestakene er tilgjengelig i størrelsene liten (D:12 cm x H:13,5 cm), medium (D:15 cm x H:16,5 cm) og stor (D:23 cm x H:23 cm). Man kan velge mellom fargene granittgrå, hvit og rød jordfarget terrakotta.

Se Utvalget Innen Globo Lysestaker!

Globo Lysestaker fra Kähler

Globo lysestake dekor

Globo lysestake er utviklet for Kähler i samarbeide med den danske designeren Dorthe Helm. Dorthe Helm har bred erfaring innen tekstiler og interiør og hennes arbeide kjennetegnes av hennes øye for detaljer.

Ved å kombinere former, materialer og farger skaper hun nye uttrykk, noe hun også har fått til med Globo serien.

Bestill Globo Lysestake hos Bakeren og Kokken!

Kähler er et velkjent dansk interiørselskap som ved siden av Globo lysestaker også står bak velkjente serier som Ommagio, Urbania lyshus, Hammershøi, Nobili, Ombria og andre.

Globo Lysestake i Trapp