Holmegaard Karaffel – Vinkaraffel fra Holmegaard

0

Om du ønsker å få det beste ut av vinen, kan det være lurt å benytte en vinkaraffel. Holmegaard karaffel er vakkert designet, og samtidig funksjonell når det kommer til å få frem smaken i rødvinen.

Holmegaard Karaffel

Holmegaard Karaffel Bestiller du hos Bakeren og Kokken!

Karaffelen fra Holmegaard er en del av Perfection serien. Dette er en serie med vinglass og drinkglass utviklet av Tom Nybroe. Visjonen med Perfection serien har vært å skape en moderne vinserie der vinen kommer til sitt fulle uttrykk.

Noe av det som kjennetegner Perfection serien fra Holmegaard, er den klare linjen for hvor mye vin man skal helle i glassene. Dette brede punktet er også tydelig på Holmegaards karaffel som er formet slik at du lett skal forstå hvor høyt du skal fylle med vin.

Les mer om Holmegaard Vinkaraffel!

Holmegaard Karaffel Lufter Vinen

Holmegaard karaffel er samtidig utstyrt med en smal hals slik at vinen brytes opp når du heller den over. Vinen vil slynge seg rundt i karaffelen og lage et tynt lag med vin langs kantene. Dette sørger for å bringe mer oksygen inn i vinen, slik at smaken berikes og kommer tydeligere frem.

Holmegaard Vinkaraffel

Perfection karaffelen fra Holmegaard har også en bred form slik at mest mulig av rødvinen får vært i kontakt med oksygen mens den hviler. Sørg for å helde vinen i karaffelen i god tid før vinens skal serveres gjestene.

Bestill Holmegaard Perfection Karaffel!

Holmegaard anbefaler at man benytter en 20-30 sekunder på å helle over flasken i karaffelen, slik at vinen får god tid til å rotere langs veggene og dermed oppnår ønsket smak.

Dersom du benytter god tid på å helle over vinen holder det ifølge Holmegaard å vente kun 10-15 minutter før den er ferdig utviklet og klar for servering.

Holmegaard Vinglass

I Perfection serien fra Holmegaard finner du i tillegg til denne karaffel, også et godt utvalg med vinglass og andre drikkeglass. Du kan lese mer om Holmegaard vinglass her!

Matchende Holmegaard Vinglass

Vinglassene fra Holmegaard er designet med det samme konseptet der de har en bred hellekant som forklarer hvor mye vin som skal helles i glasset. Blant Holmegaard vinglass finner du glass til både rødvin, hvitvin og champagne.

Vinglassene er laget i Perfection serien og passer godt sammen med Holmegaard karaffel.

Bestill Holmegaard Vinkaraffel hos Bakeren og Kokken!