Holmegaard Lykt – Vakker Lyslykt fra Holmegaard

0

Design With Light (DWL) er en serie med flotte lykter fra Holmegaard. Holmegaard lyktene er formet som lanterner og har en hank i lær som setter en ekstra spiss på detaljene.

Holmegaard Lykt

DWL Holmegaard lykt er håndlaget, eller munnblåst, av glassblåsere som presist blåser den riktige mengde luft for å forme glasset. Dette gjør at hver enkelt Holmegaard lyslykt er unik med ulike små kjennetegn og luftbobler.

Bestill Holmegaard Lykt hos Bakeren og Kokken!

Dekorer med Holmegaard Lykt

Holmegaard lyslykter er flotte å dekorere med, og passer fint inne som ute. Lyktene har med sine lærhåndtak og sin lanterneform et skandinavisk preg.

Holmegaard Lyslykt

Lyktene kan plasseres på et bord, eller på en hylle. Man kan også benytte Holmegaard lykt på terrassen eller i hagen. Tenn opp lyktene og skap en ekstra god stemning.

Se De Ulike Lyslyktene fra Holmegaard!

Holmegaard lyslykter finnes i flere størrelser slik at du har mulighet til å finne en størrelse som passer ditt behov. De ulike størrelsene gir også mulighet for å sette flere sammen og dermed skape et arrangement.

Design With Lights Lyslykt fra Holmegaard

Lyktene kan også kombineres med andre detaljer fra Holmegaard. I deres «Design With Light» serie finner man også ulike krukker og lysestaker med tilsvarende detaljer i lær.

Holmegaard Lyslykt i Mørk Utgave

Holmegaard lyktene i Design With Light serien finnes også i en mørkere utgave. Fargen på disse lyktene har fått navnet Smoke eller røykgrå.

Holmegaard Lykt - Smoke

På samme måte som de klassiske Holmegaard lyktene er den mørke utgaven tilgjengelig i flere ulike størrelser.

Bestill Holmegaard “Smoke” Lyslykt hos Bakeren og Kokken!

Det mørke glasset er med å skape en mer dempet belysning, og sørger med dette for å skape en ekstra lun atmosfære rundt lyktene.

Holmegaard Oljelykt

Kronen på verket i Holmegaard sin lykt serie «Design With Lights» er kanskje deres oljelykt. Oljelykten fra Holmegaard er, på lik linje med de andre lyktene, designet av Maria Berntsen og har et flott skandinavisk preg.

Holmegaard Lykt Olje

Oljelykten er laget i robust Borosilikat glass, som er et slagfast og varmeresistent materiale. Selve lampen er laget i stål, med en veke i fremstilt i kullfiber. Lykten er preget med en hank i lær, som er med på å definere designet.

Holmegaard oljelanterne har en høyde på 33,1 cm. Levetiden på lyktens veke er anslått til ca. 5.000 timer.

Bestill Holmegaard Lykt!

Holmegaard Oljelampe