Holmegaard Lysestake – Design with Light Kammerlysestake

0

Holmegaard lysestake er en kammerlysestake i serien Design with Light fra Holmegaard. I Design with Light serien finner vi også den populære Holmegaard lyslykt.

Holmegaard Lysestake

Lysestaken er designet av Maria Berntsen for Holmegaard. Designet er en moderne og skandinavisk versjon av den klassiske kammerlysestaken. Lysestaken er laget i gjennomsiktig glass, og er utsmykket med detaljer i brunt lær.

Bestill Holmegaard Lysestake hos Bakeren og Kokken!

Båndet i lær er en gjenganger mellom de ulike lysene og lyslyktene i Design with Light serien fra Holmegaard, og er med på å skape det rustikke og tradisjonsrike skandinaviske inntrykket.

Holmegaard Lysestake til Kubbelys

Lysestaken fra Holmegaard finnes i utgaver til ulike kubbelys, og til vanlige smale stearinlys. Velg mellom Holmegaard lysestake til lys på henholdsvis 2 cm, 5 cm og 7 cm.

Kombiner med Andre Lys fra Holmegaard

Kombiner med andre lys fra Holmegaard

Da Holmegaard lysestake er en del av Design with Light serien, vil du finne flere andre lyslykter og krukker bygget rundt de samme elementene.

Finn Lysestaker og Lyslykter i Holmegaard DWL Serien!

Holmegaard lyslykter i DWL serien er inspirert av klassiske lanterner og er utsmykket med den samme typen lærreim som vi finner på Holmegaard kammerlysestaker.

Holmegaard Lysestake - Design With Lights

Lyslyktene finnes i flere ulike størrelser, og kommer også i en frostet og i en mørk utgave. Alle de ulike lyslyktene kan kombineres med Holmegaard lysestaker.

Lysestake til Kubbelys og Klassiske Stearinlys

Holmegaard Lysestake til Stearinlys

Holmegaard lysestake finnes i utgaver både til kubbelys og til mer klassiske smale stearinlys. Deres minste lysestake til kubbelys har en diameter på 17 cm, og passer til kubbelys med diameter på 5 cm.

Bestill Holmegaard Lysestake!

Den større lysestaken har en diameter på 19 cm, og passer til kubbelys med diameter på 7 cm. Holmegaard lysestake for smale stearinlys har en diameter på 16 cm, og passer for stearinlys opp til 2 cm.

Lysestakene egner seg godt i vinduskarmen, men kan også pyntes opp som dekorasjoner på et spisebord eller på en egnet kommode eller hylle.

Holmegaard Lykt