Holmegaard Ølglass – Ølglass i Dansk Tradisjon

0

Den danske glassprodusenten Holmegaard har et godt utvalg med ulike ølglass. Holmegaard har produsert glass siden 1825, og er Dansk Kongelig Hoffleverandør.

Holmegaard ølglass varierer både i design, størrelse og funksjonalitet. Ølglassene fra Holmegaard er tilpasset ulike øltyper, og ulike anledninger.

Holmegaard Ølglass

Oversikt Holmegaard Ølglass:

Holmegaard No. 5Holmegaard Det Danske GlasHolmegaard RoyalHolmegaard BouquetHolmegaard Humle StoutHolmegaard Humle AleHolmegaard Perfection

Holmegaard No. 5 Ølglass

Holmegaard No. 5 Ølglass

Holmegaard No. 5 ølglass er en del av den munnblåste No. 5 serien utviklet av Per Lütken. Holmegaard No. 5 ble lansert i 1970 og er kjent for sitt enkle, men flotte, design. Der øl- og drikkeglass gjerne er formet runde, valgte Per Lütken å gå andre veien og satse på rette kanter.

Bestill Holmegaard No. 5 Ølglass hos Kitchn.no!

I No. 5 serien fra Holmegaard finner du ved siden av ølglass, også snapsglass og pjolterglass. Dette i tråd med danske øltradisjoner.

Holmegaard Det Danske Glas

Holmegaard Det Danske Glas

«Det Danske Glas» ble utviklet av Torben Jørgensen i samarbeide med Foreningen Danske Ølentusiaster og Holmegaard. Ambisjonen var å skape det ideelle ølglass for danskenes foretrukne drikk.

Bestill Holmegaard Det Danske Glas hos NordicNest.no!

Ølglasset har et volum på 44 cl, og egner seg godt til de fleste typer øl. Glasset har en romslig pokal som fremhever smaken på linje med et godt vinglass. I «Det Danske Glas» serien finner man også et egnet snapsglass.

Holmegaard Royal Ølglass

Holmegaard Royal Ølglass

Holmegaard Royal ølglass er et glass i Royalserien designet av den anerkjente multikunstneren Arne Jacobsen. Royalserien ble designet for Royal hotell i København på 60-tallet.

Her Finner du Holmegaard Royal Ølglass!

Den moderne utgaven av Royal serien består av maskinblåste glass med enestående robusthet og imponerende klarhet. Ved siden av ølglass finner du i Royal fra Holmegaard også ulike vinglass, champagneglass, cocktailglass og snapsglass.

Holmegaard Bouquet Ølglass

Holmegaard Bouquet Ølglass

Bouquet ølglass fra Holmegaard er laget for å serveres til det moderne middagsmåltidet. Glasset passer spesielt godt til øltyper som serveres kaldt, men kan også benyttes til mer avanserte og kraftige øltyper.

Bestill Holmegaard Bouquet Ølglass!

I Bouquet serien fra Peter Svarrer finner du, ved siden av ølglass, også et bredt utvalg av glass til ulike vintyper og drinker. Holmegaard Bouquet ølglass har et volum på 53 cl.

Holmegaard Humle Stout

Holmegaard Humle Stout

For de som liker tyngre øltyper vil kanskje dette Holmegaard Humle stout-glasset falle i smak. Stout-glasset er lavt og butt, med en stor overflate og skål som tar vare på smakene og luktene.

Bestill Holmegaard Humle Stout Ølglass hos Kitchn.no!

Humle serien fra Holmegaard er munnblåst, og ble utviklet av Torben Jørgensen. Humle-serien er bygget med fokus på ølbrygging som håndverk, og designet for å få frem smakene og variasjonene i de ulike øltypene.

Holmegaard Humle Ale Ølglass

Holmegaard Humle Ale

Et annet ølglass i Humle serien fra Holmegaard er deres Ale ølglass. Ale glasset i Humle serien er et fyldig glass som gir smaksnyansene til de mer kraftige øltypene muligheten til å utfolde seg.

Bestill Holmegaard Humle Ale Ølglass!

På lik linje med Humle Stout glasset, er Humle Ale glasset utviklet med fokuset på bryggehåndverk og spesialøl.

Se flere IPA Ølglass!

Holmegaard Perfection Ølglass

Holmegaard Perfection ølglass

Holmegaard Perfection ølglass er et godt all-round ølglass designet av Tom Nyboe. Ølglasset er utstyrt med godt markerte skjenkelinjer, slik at du vet hvor høyt du skal fylle i glasset.

Bestill Holmegaard Perfection Ølglass hos Kitchn!

I Perfection serien fra Holmegaard finner du også Holmegaard vinglass. På lik linje med ølglassene er Holmegaard vinglass i Perfection serien også utstyrt med tydelige sjenkelinjer slik at man kan porsjonere vinen riktig.