Kubus Lysestake – by Lassen Lysestake

0
Kubus Lysestake - by Lassen

Kubus lysestake fra by Lassen er en flott serie med lysestaker. Lysestakene finnes i utgaver til enkle stearinlys, eller som lysestaker til henholdsvis 4 eller 8 lys. Kubus fra by Lassen finnes også som telhysholder.

Se Kubus Lysestake fra by Lassen Her!

Kubus lysestake finnes samtidig i en rekke ulike fargevalg. Velg mellom fargene hvit, svart, nikkel, messing eller burnished copper. Lysestakene fra by Lassen kan gjerne kombineres, også sammen med en By Lassen Kubus skål.

Kubus By Lassen lysestake

Kubus fra by Lassen

Den lett gjenkjennelige Kubus serien er designet etter inspirasjon fra Mogens Lassen sin Kubus lysestake fra 1960-tallet.

Bestill Kubus Lysestake hos Nordic Nest!

Kubus serien hentet inspirasjon fra det modernistiske og funksjonelle designet som var populært på den tiden. Dette i kombinasjon med de enkle og geometriske linjene i det tyske Bauhaus designet.

Kubus lysestake og skåler

Den opprinnelige utgaven av Mogens Larsen ble kun produsert i et mindre antall til kolleger og venner. Kubus serien ble senere relansert av hans barnebarn gjennom By Lassen på 1990-tallet.

Se Hele Kubus Serien fra By Lassen!

Kubus lysestake passer godt i vinduskarmen, eller på en benk eller kommode. Kombiner gjerne med en By Lassen Kubus skål med litt frukt, nøkler eller blomster.

Lys Kubus Lysestake - Nikkel

Kubus Lysestake i Ulike Størrelser

Svart Kubus Lysestake

Kubus lysestake fra by Lassen finnes i en rekke ulike størrelser. Størrelsene varierer ut ifra hvor mange stearinlys det er plass til i lysestaken.

Finn Kubus Lysestake hos Nordic Nest!

Kubus telysestake har en størrelse på 7×7 cm. Dette gjelder også for de enkle Kubus lysestakene med plass til ett stearinlys.

Kubus by Lassen Skåler

By Lassen Kubus lysestake med plass til 4 stearinlys har en størrelse på 14×14 cm. Det finnes også matchende Kubus skåler i denne størrelsen.

Se De Ulike Størrelsene og Alternativene!

De store Kubus lysestakene med plass til 8 stearinlys har en størrelse på 23×23 cm. Også for denne størrelsen finner du matchende by Lassen Kubus skåler.

Grå Kubus Skål fra By Lassen

Kombiner Også med By Lassen Line Lysestaker

By Lassen Line Lysestaker

Fra by Lassen finner man også lysestaken «Line», som har det samme kubeformede utgangspunktet som vi finner for Kubus lysestakene.

Finn Line Lysestaker fra by Lassen!

Line er en videreutvikling fra Kubus-serien og ble lansert i 1983. I motsetning til Kubus har Line lysestake kun plass til 2 stearinlys. Line har et tilsvarende fargeutvalg som i Kubus serien og kan kombineres både med Kubus lysestaker og Kubus skåler.

By Lassen Kubus Lysestake