Le Creuset Konekjele – Vannkjele med Fløyte

0

Le Creuset konekjele er en klassisk tradisjonell vannkjele i emaljert stål. Vannkjelen kan benyttes på alle varmekilder, inkludert induksjon.

Konekjelen fra Le Creuset er ideell når du skal varme vann til te, instant kaffe, toddy eller andre vannbaserte drikker. Sett Le Creuset konekjele på komfyren og la vannet varmes opp.

Le Creuset Konekjele

Bestill Le Creuset Konekjele hos Bakeren og Kokken!

Det klassiske utseende på vannkjelen gjør den perfekt til mer tradisjonelle omgivelser som på for eksempel på terrassen eller på hytta. Dette til sammenligning med for eksempel en moderne elektrisk vannkoker.

Le Creuset Konekjele

Vannkjelen fra Le Creuset har et maksvolum på 1,6 liter. Konekjelen er markert med et lite maks-merke som vil hjelpe deg å fylle kjelen slik at det ikke koker over.

Le Creuset Vannkjele

Se Utvalget Innen Farger og Modeller!

Le Creuset Konekjele er designet med en bred bunn. Dette for å gi den mest mulig kontakt med varmeelementet eller stekeplaten. Ved å la en større del av underlaget være i kontakt med varmeelementet varmes vannet opp raskere.

En av de største fordelene ved å velge en vannkjele eller konekjele, sammenlignet med vannkokeren, er at du slipper ledninger og ladestasjoner som blir liggende på kjøkkenbenken. Samtidig er Le Creuset konekjele med på å skape et mer tradisjonsrikt uttrykk på serveringen.

Le Creuset Konekjele Blå

Kjelen er utstyrt med et varmebestandig håndtak som gjør at det er lettere å flytte på den. Kjelen er også utstyrt med en varselfløyte som sier ifra når vannet er varmt og presset i kannen øker. Da vet du samtidig at kaffen begynner å bli klar.

Le Creuset konekjele er tilgjengelig i flere av de mer tradisjonsrike Le Creuset fargene. Her finner du konekjelen i farger som rød cerise, oransje volcanic, blå farger som coastal blue, Marseille og Caribbean, svart og andre.

Le Creuset Konekjele Bestiller du hos Bakeren og Kokken!