Le Creuset Stekegryte

0

Le Creuset stekegryte er ideell om du ønsker å lage gryteretter og wok rett i gryten. Med sin avrundede bunn gjør stekegryten det lett å steke og brune kjøtt, grønnsaker før du har i resten av ingrediensene.

Le Creuset stekegryte skiller seg fra den klassiske Le Creuset gryten ved at den har en avrundet bunn. Dette gjør den ideell for steking, samtidig som de høye kantene gjør at man samtidig kan benytte den til gryteretter og lignende.

Bestill Le Creuset Stekegryte!

Le Creuset Stekegryte

Stekegryten fra Le Creuset er designet for å kunne tåle høye temperaturer og har en kraftig og slitesterk emalje egnet for steking. Samtidig fungere stekegryten også godt på lavere temperaturer der gryteretter og supper kan småkoke og gjøre seg ferdig.

Støpejern tar godt vare på varmen, og du kan derfor beholde mye av temperaturen i støpejernsgryten selv med avslått komfyr.

Stekegryte i Le Creuset Signature

Stekegryten fra Le Creuset er en del av den nye «Signature» serien som ble lansert i 2015. Signature serien er en fornyelse av Le Creuset Classic serien.

Le Creuset Stekegryte Cerise

Se De Ulike Stekegrytene i Le Creuset Signature Serien!

De største forandringene med Le Creuset Signature serien er den ergonomiske og varmetolerante «knotten» på lokket. Dette gjør at du kan benytte Le Creuset stekegryte også i stekeovnen, dersom du skulle ønske det.

Signature serien fra Le Creuset har også større håndtak slik at det skal være lettere å flytte og bære stekegryten. Le Creuset stekegryte i Signature serien har også et flottere design på lokket med flere detaljer.

Stekegryte med Stort Volum

Le Creuset stekegryte har et stort volum. Med en diameter på 32 cm på toppen har den et volum på hele 7 liter.

En vanlig stekepanne har til sammenligning en diameter på 28 cm. Det store volumet er med på å gi godt arbeidsrom slik at man kommer bedre til med stekespaden.

Le Creuset Stekegryte

Le Creuset stekegryte kan benyttes på alle stekeflater som elektrisk komfyr, gass, grill, induksjon, keramisk samt i stekeovn.

Fargeutvalget for Le Creuset stekegryte er mer begrenset sammenlignet med grytene og serviset fra Le Creuset, men de er tilgjengelige i farger som rød (Cerise), oransje (Volcanic), svart (Black og Matte Black), blå (Marseille) og hvit (Creme).

Se Oppdatert Oversikt over Fargeutvalget innen Le Creuset Stekegryte!

Svart Stekegryte fra Le Creuset