Mummi Barneservise – Flott Gave til Minsten

0

Mummi barneservise er et sett med tallerken og kopp i vitroporselen. Barneserviset selges av Arabia som er det samme selskapet som står bak de populære Mummikoppene.

Mummi Barneservise

Mummi barneservise passer godt som bursdagsgave eller dåpsgave til den minste i familien. Tallerkenene er designet i to ulike utgaver. Den ene med Mummitrollet, og den andre med Lille My.

Bestill Mummi Barneservise hos Shopping4Net!

Mummitrollet undersøker en skattekiste med gjenstander fra ulike reiser og Lille My blåser såpebobler. Begge barneservisene er illustrert med sterke farger og spennende dyr og gjenstander som barn etter hvert kan begynne å finne interessante.

Se flere alternativer: Barneservise

Mummi Barneservise med Høye Kanter

Tallerkenen i Mummi barneservise er flate, men med høye kanter. Dette gjør det lettere for barna å skyve maten på skjeen eller gaffelen uten at maten faller utenfor.

Mummi Barneservise - Lille My

De høye kantene gjør at man også lettere kan benytte asjettene som fat for å servere frukt, kjeks og småkaker.

Velg Mellom Lille My og Mummitrollet Barneservise i Menyen

Mummi Barneservise - Mummitrollet

Koppene i Mummi barneservise er samtidig utstyrt med store håndtak slik at det er lettere for barna å holde koppen med begge hendene.

Mummi Barneservise med Lange Tradisjoner

Mummitrollet av Tove Jansson er en illustrert verden med lange tradisjoner, spesielt her i Norden. Den første utgivelsen kom allerede i 1945, og har siden den gang vært en meget populær bokserie.

Mummi Barneservise

Ved siden av bøkene har Mummitrollet og vennene hans vært populære både som TV-serie, og nå i senere tid gjennom Arabia sine Mummikopper.

Mummi barneservise har derfor også en historisk og kulturell bakgrunn, og er dermed med på å videreføre historiene fra Mummidalen til nye generasjoner.

Bestill Mummi Barneservise hos Shopping4Net!

Mummi Barneservise