Orrefors Lysestaker – Carat Lysestake fra Orrefors

0

Carat er en serie med flotte Orrefors Lysestaker. Designet er utviklet av Lena Bergström og er inspirert av juveler og edelstener.

Orrefors Lysestaker

Carat Orrefors lysestake er laget i slipt krystallglass, utsmykket med detaljer i messing eller rustfritt stål. Dette resulterer i et sett med lysestaker som gir godt gjenskinn fra lysene rundt. Lysestakene glitrer også når de ikke er tent.

Bestill Orrefors Lysestaker hos Nordic Nest!

Carat-serien ble lansert i 2009, og vil av mange i dag regnes som en klassiker. Gjennom den asymmetriske slipingen har Lena Bergström noe unikt og spennende innenfor krystalldekor.

Orrefors Lysestaker i Ulike Størrelser

Orrefors Carat Lysestaker

Orrefors lysestaker i Carat serien finnes i flere ulike størrelser. Dette gjør at du kan velge lysestaker som passer dine behov. Dette kan være både om du ønsker å ha en eller flere like lysestaker, eller om du ønsker å sette sammen et arrangement med lysestaker i ulik høyde.

Se Utvalget Innen Carat-Serien fra Orrefors!

Carat Orrefors lysestaker selges alene, eller i pakker på to. Lysestakene finnes i størrelsene 18,3 cm, 24,2 cm og 29,7 cm. Vær oppmerksom på at Carat lysestake fra Orrefors selges i 2 ulike utgaver. Én med messing, og én med børstet rustfritt stål.

Orrefors Lysestake med Messing

Tilbehør til Orrefors Carat Lysestaker

I Carat serien, utviklet av Lena Bergström for Orrefors, finner du ved siden av lysestaker også andre produkter.

Utvalget i Orrefors Carat Serien

På lik linje med Orrefors lysestaker, er de andre gjenstandene i Carat serien utformet for å gi gjenskinn. Ved siden av lysestaker finner du her blant annet ulike vaser og skåler. Noen av disse er utsmykket med rustfritt stål, mens andre kun er i glass/krystall.

Se Mer av Utvalget i Orrefors Carat Serien!

I serien fra Orrefors er det også ulike vinpropper fra serien City Stoppers, samt te-lysestaker. Flere av disse produktene kan gjerne komplimenteres Orrefors Carat lysestaker

Orrefors Lysestake