Russell Hobbs Vannkoker – Retro med Moderne Detaljer

0

Russell Hobbs har flere ulike vannkokere på markedet. Deres retro vannkoker har klassiske designtrekk vi kjenner fra andre amerikanskinspirerte retroartikler.

Russell Hobbs Vannkoker Rød

Fargevalget er også hentet fra den tradisjonsrike retrodesignet med sterk rød eller «ribbon red», svart eller «noir» og den kremfargede, «vintage cream». Videre er Russell Hobbs vannkoker utsmykket med detaljer i rustfritt stål.

Se De Ulike Fargene for Russell Hobbs Vannkoker!

Retro Vannkoker med Moderne Detaljer

Selv om Russell Hobbs vannkoker er inspirert av retro design, er det like fullt en moderne vannkoker. På vannkokerens side finner du et termometer som følger med på temperaturen i kannen. Dette gjør at du kan se hvor raskt vannet varmes opp når du setter i gang vannkokeren.

Russel Hobbs Vannkoker

Temperaturmåleren har et analogt preg, noe som minner om industrielle trykkmålere. Pilen på vannkokerens temperaturmåler er farget i rødt og viser temperaturen i celsius.

Bestill Russell Hobbs Vannkoker hos Skousen.no!

Videre er Russell Hobbs vannkoker designet med en dryppefri hellekant. Dette for å unngå at du får vann på bordet eller duken når du heller.

Vannkoker Temperatur

Retro vannkoker fra Russell Hobbs har en kapasitet på 1,7 liter, noe som gir godt med vann til tebryggingen. Under håndtaket på kannen finnes det en målskala som lar deg se hvor mye vann som er i vannkokeren.

Russell Hobbs Retro

Ved siden av vannkoker, finner du i Russell Hobbs retro serien også annet kjøkkenutstyr. I serien finner du også tilsvarende brødrister og kaffetrakter.

Russell Hobbs Vannkoker Creme

Både brødristeren og kaffetrakteren i Russell Hobbs sin retro serie er tilgjengelig i de samme fargene som vannkokeren. Dette gjør at de dermed godt kan matches på frokostbordet eller på kjøkkenbenken.

Se Resten av Retro Serien fra Russell Hobbs!

Vannkoker er Praktisk

En vannkoker er praktisk å ha tilgjengelig. Vannkokeren er rask å ta i bruk om du ønsker en kopp med te eller solbærtoddy. Vannkokeren kan også benyttes til Instant- eller presskanne kaffe.

Bestill Russell Hobbs Retro Vannkoker hos Skousen!

Ved siden av dette kan man også benytte vannkokeren om man ønsker å raskere varme opp kokevannet til pasta eller poteter, eller for den saks skyld grønnsaker eller surkål.

 

Russell Hobbs retro vannkoker har en styrke på 2400 W, noe som gir en effektiv oppvarming. Ca. tid for 1 liter vann er rett over 2 minutter.  En amerikansk «cup» (ca 2,5 dl) skal ifølge leverandøren varmes opp på 55 sekunder.

Russell Hobbs retro vannkoker er samtidig trådløs. Vannkokeren er koblet til strømnettet med en base. Når vannet er ferdig oppvarmet, løfter du bare vannkokeren fra basen. Du kan nå ta med den ledningsfrie vannkokeren til serveringsbordet.

Trådløs Vannkoker fra Russell Hobbs