Spiegelau Ølglass – Ølglass fra Spiegelau

0

Spiegelau ølglass finnes i en rekke utgaver. Det brede utvalget av glasstyper gjør at du kan ha et glass til dine favoritt øltyper. Dette gjelder om du liker IPA, pilsner, Stout, hvete eller lager.

Ølglassene fra Spiegelau selges enkeltvis eller i sett på 4 eller 6 glass, men du finner ølglassene også i såkalte «ølsmakersett» der man finner en enkelt utgave av flere glasstyper.

Bestill Spiegelau Ølglass hos Bakeren og Kokken!

Spiegelau Ølglass

Spiegelau Ølglass

Dette kan være ideelt om du ønsker å utvide ølglass-utvalget til lettere å være tilpasset et større utvalg med øltyper. Ølsmakersettene passer også godt som en gave til de som er interessert i ølsmaking eller ølbrygging.

Under har vi sett på Spiegelau ølglass i Beer Classics serien. Ved siden av denne serien finner du også flere andre serier med Spiegelau ølglass på Bakeren og Kokken sine nettsider.

spiegelau-olsmakesett

Spiegelau Beer Classics Tulipan Ølglass

spiegelau-olglass

Klassisk tulipanformet ølglass på stett. Ølglasset fungerer godt som pilsnerglass eller som glass til Belgisk ale, men passer også bra til andre typer.

Ølglasset og har et volum på 44 cl og en høyde på 15,5 cm.

Spiegelau Tulipanglass Bestiller du Her!

Spiegelau Beer Classics IPA Ølglass

Spiegel IPA Ølglass

Glass designet for å nyte Indisk Pale Ale eller IPA. IPA ølglass fra Spiegelau er designet med assistanse fra to av de ledende IPA-bryggerne i USA.

IPA ølglasset har et volum på 54 cl og en høyde på 18,6 cm.

Les mer om IPA Ølglass hos BakerenogKokken.no!

Spiegelau Beer Classics Pilsner Ølglass

Spiegelau Pilsner Glass

Høyt pilsner ølglass ideelt for tysk og bohem pilsner. Det slanke glasset er med på å fremheve humlen og bitterheten i pilsneren og bidrar med en forfriskende finish.

Pilsner glasset har et volum på 43 cl og en høyde på 22 cm.

Bestill Spiegelau Pilsner Ølglass!

Spiegelau Beer Classics Stout Ølglass

Spiegelau Stout Ølglass

Spiegelau Stout glass ble utviklet i samarbeid med bryggeriene Rogue Ales og Left Hand Brewing Company. Over en ettårs periode ble ulike design og variasjoner testet ut for å finne det beste ølgasset. Målet var å finned et glasset som gav Stout øllet muligheten til å få frem sine smaker og nyanser på en best mulig måte.

Spiegelau Stout ølglass har et volum på 60 cl og en høyde på 18 cm.

Les mer om Spiegelau Stout hos BakerenogKokken.no!

Spiegelau Beer Classics Hveteøl

Spiegelau Hveteøl

Hveteølglassene fra Spiegelau er designet med god høyde for å gi plass til en god posjon med øl, så vel som et godt lag med skum. Spiegelau har også et lavere hveteølglass av amerikansk type.

Hveteølglasset har et volum på 70 cl og en høyde på 23,8 cm.

Se de ulike Hveteølglassene fra Spiegelau!

Spiegelau Beer Classics Lager Ølglass

Spiegelau Lager Ølglass

Størrelsen og formen på Spiegelau sitt “lager” ølglass er hentet fra de tradisjonelle pint glassene. Glasset passer godt til pale lager, ales og English strong ale.

Lager ølglass har et volum på 56 cl og en høyde på 18 cm.

Bestill Spiegelau Lager Ølglass hos Bakeren og Kokken!