Stelton Brødkurv – Embrace Brødkurv fra Stelton

0

Stelton Embrace brødkurv er en flott designet brødkurv utviklet av designbyrået Halskov & Dalsgaard. Brødkurven er laget i rustfritt stål formet i organiske former. Brødkurven inneholder og en flott brødpose i bomull.

Dersom man ønsker å dekke på til søndagsfrokost er en brødkurv gjerne det som gjør det lille ekstra. Fyll brødkurven med oppskårne brødskiver eller ny-oppvarmede rundstykker og du har et godt utgangspunkt for en god frokost.

Stelton Embrace Brødkurv

Stelton Embrace Brødkurv

Bestill Embrace Brødkurv hos Christiania Glasmagasin!

Embrace brødkurv fra Stelton har et flott design som pynter opp frokostbordet. Brødkurven er tilgjengelig i et godt utvalg av farger. Fargene er i blå og gråtoner, men finnes også i farger som grønn og lime. Brødkurven har en diameter på 23 cm og en høyde på 7 cm.

Brødposen i bomull sørger for at du unngår at det faller brødsmuler på bordet. Det går raskt å riste ut brødsmulene fra posen etter måltidet. Om den blir skitten kan brødposen benyttet i Embrace brødkurv også vaskes i vaskemaskin.

stelton-brodkurv-graa

Andre Produkter i Embrace Serien

Ved siden av brødkurv finner du i Embrace serien fra Stelton også vaser, fruktkurver og telysholdere. Alle produktene i serien har de samme formene i rustfritt stål.

embrace-vase

Dette gjør at du kan matche opp brødkurven med annet Embrace dekor. Brødkurven kan også fint benyttes alene eller sammen med dekor og servise fra andre produsenter.

 Se flere produkter i Embrace-serien fra Stelton her!

Dekk opp Frokostbordet med Stelton

Ved siden av Embrace brødkurv har Stelton samtidig en rekke andre populære produkter som kan benyttes til å dekke opp på frokostbordet. Mange er også kjent med deres Stelton brødpose som også kan benyttes som varmepose for nystekte rundstykker.

Videre har Stelton deres klassiske kaffekanner som kan benyttes til å servere frokostkaffe. Dersom du er med glad i te, så er kanskje Steltons’ Emma vannkoker mer aktuell.

Bestill Embrace Brødkurv hos Christiania Glasmagasin!

embrace-gronn