Stelton Oljelampe – Oljelampe til Innendørs og Utendørs Bruk

0

Stelton oljelampe er en vakker og moderne oljelampe som egner seg godt både til innendørs og utendørs bruk. Oljelampen ble designet i 2001 av Erik Magnussen for danske Stelton.

Stelton Oljelampe

Oljelampen fra Stelton skaper en koselig stemning på selskapsbordet, og hjelper til å pynte opp utover kvelden. Stelton oljelampe egner seg samtidig godt som pyntegjenstand i vinduskarmen eller på en hylle.

Bestill Stelton Oljelampe – Velg mellom Blank og Frostet!

Designet på Stelton oljelampe er inspirert av det marine interiørbildet. Fra Erik Magnussen og Stelton finner man, ved siden av de klassiske oljelampene, også et utvalg av mer avanserte skipslykter. Stelton oljelamper er inkludert i Phaidons Design Classics på grunn av sitt flotte og klassiske design.

Frostet eller Blank Oljelampe

Stelton Oljelampe Frostet

Stelton oljelampe finnes i en utgave med frostet, og en med blankt glass. Med den blanke foten i rustfritt børstet stål, og de blanke eller frostede glassveggene passer disse oljelampene godt inn på en hytte, eller i et hjem, i nærheten av sjøen.

Her Finner du Frostet Oljelampe fra Stelton!

Med den blanke utgaven av Stelton oljelampe vil du kunne betrakte den vakre lille stemningsskapende flammen, mens det hvite frostede glasset gir et mykere lys.

Blank Stelton oljelampe

Begge versjonene av Stelton oljelampe vil uansett være et flott innslag på middagsbordet en sen sommerkveld, eller som flott dekor innendørs gjennom vinteren.

Stelton Oljelampe

Stelton Oljelampe

Stelton oljelampe er laget i 18/8 rustfritt stål, og borosilicateglass. Lampen finnes i en utgave i børstet eller frostet hvitt glass, og en utgave med blankt gjennomsiktig glass.

Bestill Stelton Oljelampe hos Nordic Nest!

Lampen har en høyde på 18,5 cm og en bredde på 8,5 cm. Benytt lampeolje i henhold til instruksjonene som følger med lampen. Når Stelton oljelampe er full med olje, skal den utskiftbare veken kunne brenne opp til 40 timer.

Stelton Oljelampe