Sushi Sett – Sushi Utstyr og Servise

0

Sushi blir stadig mer populært, og flere har også startet å eksperimentere med å lage dette hjemme. På denne siden finner du oversikt over to ulike sushi sett, inkludert en «gjør det selv» pakke som gjør det enkelt å komme i gang med å lage din egen sushi.

Lag Sushi Selv med Lékué Sushi Sett

Om du ønsker å komme i gang med å lage din egen sushi vil dette sushi settet fra Lékué være ideelt.

I videoen under ser du hvordan man enkelt benytter dette settet til å lage maki sushi.

I første del av videoen ser du hvordan du benytter riskokeren i dette sushi settet til å lage sushi ris i mikrobølgeovnen. Riskokeren er designet slik at riskornene ikke skal bli sittende fast

Dette sushi settet inneholder samtidig en matte for maki ruller. Hvordan dette skal gjøres (her med røkt laks og kremost) blir også vist i videoen!

Dette sushi settet kan bestilles hos Bakeren og Kokken

Hardanger Sushi Sett

Hardanger Sushisett

Hardanger Sushisett

I dette Sushi settet fra Hardanger Bestikk følger en praktisk sushi tallerken med egen innebygget skål for soyasaus.

Bestill Hardanger Sushi Sett!

Spisepinnene er i rustfritt stål og har tupper i nylon for å gjøre bruken av spisepinnene enklere for den mer uerfarne pinnebrukeren. For å redusere vekten på spisepinnene er de laget hule.

Den grønne pinnestøtten som følger med kan også benyttes til å gjøre spisepinnene om til en klype. Dette er med å gjøre det enklere å benytte disse spisepinnene.

At spisepinnene kan samles parallelt i pinnestøtten gjør også at de er samlede under oppbevaring slik at de ulike delene ikke blir borte. Spisepinnene holdes også samlet under vask i oppvaskmaskinen. Produktet er designet av Per Finne og Jakob Heiberg.

Hardanger Sushi Sett er tilgjengelig hos Nordic Nest!