WMF Gryter – WMF Provence Plus Grytesett Induksjon

0

WMF tilbyr et flott grytesett med sin WMF Provence Plus serie. Grytesettet fra WMF består av 5 gryter i ulike størrelser slik at du har et godt utvalg. Grytene har en høy standard, men fungerer samtidig godt som et startsett.

WMF Gryter

WMF Provence Plus gryter er laget av Cromargan 18/10 rustfritt stål. Grutene er tykkbunnet og sørger for god og jevn varmefordeling, noe som er med på å gi gode resultater på kjøkkenet.

Bestille Provence Grytesett fra WMF hos KitchenTime!

De tykke bunnene på grytene kan benyttes på de aller fleste typer varmekilder, inklusive induksjon og gass.

Flere tips til gryter? Se grytesett!

WMF Provence Plus Grytesett i 5 Deler

WMF Provence Plus grytesett kommer i 5 deler. Dette omfatter gryter på 16 cm (2.0 liter), lav gryte på 20 cm (2.5 liter), høy gryte på 20 cm (3.5 liter) og 24 cm (6.0 liter). Alle grytene er utstyrt med glasslokk.

Ved siden av grytene følger også en kasserolle med diameter på 16 cm som rommer 1.5 liter. Denne kasserollen er uten lokk.

WMF Provence Plus finner du hos KitchenTime.no!

WMF Provence Plus Grytesett

Dette utvalget av gryter gir deg et godt utvalg. Enten om du skal lage et måltid til deg selv, eller om du vil ha en eller flere gjester ved matbordet.

Den lave gryten på 2.5 liter passer utmerket til gryteretter, mens man kan benytte gryten med høyere kant til å koke poteter eller pasta. Kasserollen passer godt til sauser og annet som skal lages i mindre kvanta.