Eva Solo Urtepotte – Selvvannende Urtepotte

0

Eva Solo Urtepotte

Eva Solo Urtepotte

Med en Eva Solo urtepotte vil du ha ferske urter stående på kjøkkenet når du trenger det. Urtepottene er selvvannende gjennom en nylontråd plassert under jorden i potten. Denne nylontråden vil da trekke vann opp fra vannpotten når urtene trenger dette.

Bestill Eva Solo urtepotte hos Nordic Nest!

Å holde liv i ferske urter kan være vanskelig og det trengs ofte å fylle på vann. Ved hjelp av en Eva Solo urtepotte og dens selvvanningsfunksjon vil dette arbeidet forenkles da urtene kan trekke vann ved behov.

En annen fordel med at urtepotten trekker vann nedenfra og ikke fra toppen er at det ofte dannes et tynt lag med salt på jordoverflaten i potten. Ved at vannet trekkes nedenfra vil man unngå at dette saltet trekker ned i jorden der urtene mottar næring. Dette er en mer naturlig måte for urtene å ta til seg næring på.

Det er flere typer urter du kan ha i din Eva Solo urtepotte. Dette kan være rosmarin, basilikum, gressløk, timian, oregano med mere.

Eva Solo Innendørs Urtepotte finner du hos NordicNest.no!

eva-solo-urtepotte

Noen velger å benytte allerede fremdyrkede urter som du kjøper i butikk og andre velger å plante urtene selv i potten eller benytte urteplanter fra gartneri. Da butikkplantene ofte er masseproduserte vil du få best resultater ved å benytte urteplanter fra gartneriet.

Sørg for at jorden i potten er våt når du starter prosjektet. Dette gjør at nylontråden har lettere for å ta til seg vann.

Urtepotten kommer i et lekkert design laget i keramikk. Eva Solo urtepotter finnes i tre ulike fargevalg. Dette er fargene Chalk White, Dark Gray og Frostet Glass. Urtepotten er beregnet på innendørs bruk.

Bestill Eva Solo urtepotte her!

eva-solo-urtepotte-hvit

 Andre Produkter fra Eva Solo