New Wave Servise fra Villeroy & Boch

0
New Wave Servise

New Wave Servise

Om du er ute etter et servise som skiller seg ut på festbordet eller til et mer uformelt måltid, kan det godt hende New Wave servise fra Villeroy & Boch faller i smak.

De ulike delene i New Wave serviset åpner for å sleppe kreativiteten løs og kombinere de på ulike måter for å tilpasse serviset for de enklere så vel som mer formelle måltidene.

Se de ulike New Wave servise delene her!

Serviset i New Wave serien fra Villeroy & Boch tar seg godt ut på bordet og er i en hvit nøytral farge som kan matches opp med det meste av vinglass og annet dekketøy.

For et Større Utvalg Innen New Wave Servise – Se KitchenTime.no!

Se gjerne denne videoen for å få inspirasjon og ideer til ulike måter å benytte New Wave Servise fra Villeroy & Boch i ulike settinger:

Ulike Deler til New Wave Servise

new-wave-formellNew Wave servise fra Villeroy & Boch finnes i et utall av ulike deler. Du finner tallerkener i ulike størrelser og former, flere typer pasta tallerkener, dype tallerkener, skåler, eggeglass, kaffeskål og kaffekopper.

Du vil også finne ulike serveringsfat og serveringsskåler samt ulikt kjøkkenutstyr som bestikk, risskål, suppeterrin, fløtekanne og mere.

Du kan se en oversikt over de ulike delene i New Wave servise her!

De fleste av delene i New Wave serviset er laget i premium ben porselen, men du finner også ulike deler laget i glass.

Variasjon i Tallerkenene fra New Wave

Bruk av fat i New Wave servise

Bruk av fat i New Wave servise

Å beskrive hvordan en tallerken i New Wave serien er vanskelig, da det er store variasjoner mellom de ulike alternativene. Variasjonene er med på å skape de kreative mulighetene i dette New Wave serviset, og er noe av det som gjør dette serviset ekstra spennende og oppsiktsvekkende.

I tillegg til avlange flaggtallerkener finner man kvadratiske samt trekantede og halvmåneformede tallerkener.

Klikk her for en full oversikt over New Wave Servise fra Villeroy & Boch!

 

 

Annet Servise: