Piknik Servise – Tallerkener til Utendørs Piknik

0

*Sponset innlegg – Inneholder annonselenker

Når man skal ut på piknik er det alltid en god ide å ha et godt servise. Det finnes mange gode utendørsserviser som egner seg godt til å ta med på lunsj i parken eller på stranden.

Pinkik servise

Piknikserviser er solide tallerkener i plast eller tilsvarende materialer, som tåler å bli brukt utendørs. Servisedelene er samtidig lette i vekt, slik at de er lette å pakke ned i piknikkurven eller ryggsekken.

Flere av servisene under tilbyr et bredt utvalg av asjetter og annet tilbehør, der man kan finne både små og store tallerkener. Dette gjør at piknikservisene egner seg godt både til lettere lunsjmåltider, til større måltider som middag og grillmat.

Vi har sett på Følgende Piknikserviser:

  • Grand Cru Take Piknikservise
  • House Doctor Serveur Tallerken i Plast
  • Picknick Servise fra Sagaform
  • Rice Melamin Piknikservise
  • Modern House Outdoor Servise

Grand Cru Take Piknikservise

Fra danske Rosendahl, finner vi deres Grand Cru Take servise. Serviset er designet for å brukes utendørs, og egner seg godt både i hagen og på piknik. Serviset kommer i flere ulike størrelser, slik at det kan brukes både til lunsj og til middag.

Take-serviset er produsert i Danmark, og er laget av biopasert plast. Dette er et CO2-redusert alternativ, sammenlignet med vanlig plast. Piknikserviset har god holdbarhet og kan benyttes igjen og igjen. Servisedelene er enkle å rengjøre, og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Bestill Rosendahl Grand Cru Take Servise hos Kitchn.no!

Grand Cru Take piknikservise kommer i flere størrelser og fargevalg. Velg mellom flate tallerkener og asjetter på 19,5 cm, 21,5 cm og 26 cm, eller dype skåler på 15,5 cm. Serien har også krus som kan benyttes til både kalde og varme drikker. Disse har en kapasitet på 30 cl.

Piknikserviset fra Rosendahl kommer i fargene støvet grønn, olivengrønn og mørk grå. Delene i serviset er stablebare og lette i vekt sammenlignet med annet servise. Dette gjør at de er praktiske å pakke ned i piknikkurven.

House Doctor Serveur Tallerken i Plast

Ønsker du et mer rustikt piknikservise, kan Serveur fra House Doctor være et godt alternativ. Servisene har et rustikt og organisk preg, slik vi ofte kjenner igjen fra serviser i stentøy.

Samtidig er serviset laget i solid plast, og egner seg dermed godt til å ta med ut på piknik i parken. Dette da de også er lette i vekt, og dermed er lette å pakke ned i ryggsekken eller piknikkurven.

Se Utvalget Innen House Doctor Serveur hos NordicNest!

Serveur fra House Doctor kommer med deler i flere størrelser. Her kan du velge mellom tallerkener og asjetter på 18 cm og 24 cm, ulike skåler og serveringsskåler, samt krus i tilsvarende design. Velg også mellom farger som grønn, svart eller gull.

Delene i piknik serviset fra House Doctor er laget i SAN-plast, og kan vaskes i oppvaskmaskinen. Servisedelene er solide og kan benyttes igjen og igjen. Benytt både til servering i hagen hjemme, eller ta med på piknik i parken eller på stranden.

Picknick Servise fra Sagaform

Fra Sagaform finner vi deres Picknick servise, laget i gjennomsiktig plast. Som navnet tilsier, er dette et servise som er tenkt å benyttes under en piknik.

Det gjennomsiktige glassaktige serviset, skaper et sommerlig preg. For meg vekker serviset minner om jordbær og iskrem på terrassen hos bestemor. Serviset er dog ikke et dessertservise, men kan benyttes både til lunsj og til middag.

Bestill Sagaform Picknick hos NordicNest.no!

Picknick servise fra Sagaform er laget i akrylplast og kan benyttes både på piknik, så vel som i bobilen eller campingvognen. Her kan man velge mellom asjetter og tallerkener på 20 cm og 26 cm. Piknikserviset omfatter videre vinglass og champagneglass, drikkeglass, små og store skåler, saftmugge, salatbestikk og annet.

Det moderne piknikserviset fra Sagaform skaper et flott preg, og pynter opp enhver servering. Bruk de små skålene til å servere ulikt tilbehør, og den store skålen til å servere en grønn salat. Vaskes for hånd.

Se også våre guider til piknikglass og piknikryggsekker!

Rice Melamin Piknikservise

Det er vanskelig å skrive om piknikserviser, uten å nevne melaminservisene fra Rice. Serviset finnes i et bredt utvalg av fargerike dekor, slik at de passer for enhver smak. I det minste for de mer lekne av oss.

Rice melamin servise blir av nettbutikkene beskrevet som et barneservise, og kommer med alt fra løver og jungeldyr til frosker og dinosaurer. Du vil også finne mer voksne design med mønstre og blomstermotiver.

Se Utvalget Innen Rice Melaminserviser hos Nordic Nest!

Serviset består av flate tallerkener med diameter på 22 cm, og dype tallerkener med diameter på 20 cm. Serien byr også på mer kvadratiske tallerkener med størrelse på 22 x 30 cm. Videre finner du kopper i ulike størrelser, serveringsskåler, salatbestikk og annet.

Melamin er et solid materiale, og kan benyttes både innendørs og utendørs. Serviset kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Modern House Outdoor Servise

Outdoor er en kolleksjon med utendørs piknikservise fra merkevaren Modern House. Serviset er laget i miljøvennlig bambusfiber, og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Outdoor piknikservise fra Modern House er som navnet tilsier et utendørsservise. Servisedelene kommer i moderne farger som sand, grå, isblå, lilla og askerose. De store tallerkenene i serviset har en størrelse på 26,5 cm, mens asjettene er oppgitt til både 20 og 21 cm.

Bestill Modern House Outdoor Piknikservise hos Kitchn.no!

Videre finner du i Modern House sitt Outdoor-servise også drikkekopper, dype skåler, større serveringsskåler, serveringsbrett, vannmugge og annet tilbehør.

Det store utvalget av størrelser og deler, gjør at serviset kan benyttes til flere ulike måltider. Kan benyttes både til piknik, hjemme, i hagen, på stranda, i båten eller på camping.