Piknik Glass – Vinglass og Drikkeglass til Piknik!

0

*Sponset produktomtale – Inneholder annonselenker

Når man skal ut på piknik, er det ofte ønskelig med noe godt i glasset. Dette kan være både med eller uten alkohol. Et godt piknik glass bør være med å gi et litt eksklusivt preg på anledningen.

Piknikglass

Vi har derfor plukket ut et spennende utvalg av dekorative piknikglass. Det som er viktig med drikkeglass til piknik, er at de er solide. Glassene under er derfor laget i ulike typer plast og akryl, og markedsføres ofte som knusesikre.

Plasser glassene trygt i din piknikkurv, og ta med venner og familie på en tur i parken eller på stranden. Kombiner gjerne med litt god mat, som påsmurte bagetter, friske sommerretter, eller eventuelt smakfull grillmat.

Vi har sett på Følgende Piknik Glass

  • Sagaform Piknikglass
  • Mina Vinglass fra Modern House
  • Bodum Oktett Utendørs Vinglass
  • Rosendahl Grand Cru Outdoor Vinglass

Sagaform Piknikglass

Sagaform piknikglass

I Sagaform sin PickNick kolleksjon finner vi flere drikkeglass som egner seg godt til piknik. Glassene varierer fra champagneglass og vinglass, til drikkeglass.

Glassene i Sagaform sin piknik kolleksjon er utviklet i solid akrylplast, og er derfor godt egnet til å med seg på tur i parken for å nyte et godt måltid. Glassene har et eksklusivt og dekorativt design og er utsmykket med klassiske krystallriller for å skape den rette stemningen.

Bestill Sagaform Piknikglass hos NordicNest.no!

Drikkeglassene i Sagaform-kolleksjonen kommer i flere utgaver. Deres piknikglass til champagne kommer i smal høy utgave med stett, og har et volum på 20 cl. Seriens nautiske vinglass har en lavere form, og rommer 30 cl.

Videre finner du i piknikkolleksjonen også tradisjonelle drikkeglass uten stett. Også disse er utsmykket med luksuriøse krystallriller. Drikkeglassene har et volum på 40 cl. Serien har også kaffeglass med hank, samt en egen vannkanne.

Drikkeglassene er en del av Sagaform sin PickNick kolleksjon, der du også finner flere tallerkener og servisedeler egnet for piknik. Serien består av tallerkener og skåler, og er også laget i gjennomsiktig solid akrylplast. Alle delene i serien vaskes for hånd.

Mina Vinglass fra Modern House

Mina piknik vinglass Modern House

Fra merkevaren Modern House finner vi deres Mina vinglass. Vinglassene er laget i akryl, og er dermed godt egnet som glass til piknik, eller i båten. Akrylen sørger for å gjøre glassene solide, slik at du ikke behøver bekymre deg for at de skal knuse.

Serien består av flere ulike drikkeglass egnet til piknik. Velg her mellom rødvinsglass med volum på 58 cl, champagneglass med volum på 21 cl, og tumbler vannglass med volum på 40 cl.

Bestill Modern House Mina Piknik Glass hos Kitchn.no!

Glassene kommer i blank utgave, men finnes også som alternativer i farger. Her kan du velge mellom kolleksjonene i plum eller smoke. Kombiner gjerne med seriens store vannmugge i samme ulike fargevalg.

Mina drikkeglass fra Modern House er laget i solid akryl, slik at du skal være trygg på at de ikke knuser. Dette betyr at du kan ta de med på piknik i parken, ha de om bord på båten, eller ta de med på andre utendørs aktiviteter.

De spennende fargene er med på å skape en spennende borddekking, og bringer samtidig noe unikt til serveringen. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin på egnet vaskeprogram.

Bodum Oktett Utendørs Vinglass

Fra Bodum finner vi deres kolleksjon med slitesterke vinglass, godt egnet for å pakke ned i piknikkurven. De knusefrie glassene er laget i holdbar BPA-fri plast, som ifølge Bodum ikke vil knuses, sprekke eller knekke.

De piknik-vennlige vinglassene fra Bodum er lette i vekt, og egner seg godt til ulike typer vin. Glassene er krystallklare. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskinen, og bevarer klarheten selv etter jevnlig bruk.

Bestill Bodum Oktett Vinglass hos NordicNest.no!

Vinglassene i Oktett kolleksjonen fra Bodum kommer i tre ulike utgaver. Velg her mellom deres rødvinsglass, med volum på 25 cl, eller hvitvinsglass med volum på 23 cl. Serien kommer også med egne champagneglass med volum på 12 cl.

Glassene fra Bodum er lette i vekt, og designet for utendørs bruk. Ta de med på piknik, server vin på terrassen eller i hagen, eller bruk de om bord på båten.

Rosendahl Grand Cru Outdoor Vinglass

I Rosendahl sin Grand Cru kolleksjon finner vi deres Outdoor vinglass. Glasset er laget i Ecozen som skal være en robust og motstandsdyktig plast, med samme gjennomsiktighet som vanlig glass.

Dette er med på å gi piknik glassene fra Rosendal en klar og blank gjennomsiktighet, slik at de best kan presentere innholdet i glasset. Vinglasset fra Rosendahl er designet i klassisk Grand Cru stil, med de lett gjenkjennelige rillene på siden.

Rosendahl Outdoor Piknikglass finner du hos Nordic Nest!

Outdoor vinglass fra Rosendahl kommer med stett, og har et volum på 26 cl. Glasset er et all-glass og kan benyttes både til rødvin, hvitvin eller rosé. Glassene er designet med tanke på å kunne tas med på tur, og er stablebare slik at de skal ta mindre plass i piknikkurven.

Ønsker du å kombinere vinglasset med annet fra Rosendahl, kommer Grand Cru serien også med et eget piknikservise. I deres Take servise for piknik  vil du finne et bredt utvalg av asjetter og krus. Disse er tilgjengelig i ulike farger, og er alle utsmykket med Grand Cru-rillene.