Piknikryggsekk – Ryggsekker med Servise til Piknik

0

*Sponset produktomtale!

Hvis du liker å tilbringe tid utendørs, er en piknik i parken en flott måte å nyte naturen og ha en avslappende tid med venner og familie.

Det er imidlertid ikke alltid like enkelt å bære med seg alle nødvendigheter for en piknik. En piknikryggsekk er en perfekt løsning for å bære alt du trenger på en pikniktur.

Pikniksekken fungerer som et praktisk alternativ til den mer klassiske piknikkurven. Dette da den ofte er mindre i størrelse, samtidig som du kan bære den på ryggen. På denne måten er det lettere å få med seg serviset, samtidig som du også har begge hendene tilgjengelig.

Servise og Tilbehør til Piknikturen

Pikniksekkene under er tilrettelagt for servering til fire personer. Dette betyr at de inneholder et sett med tallerkener og bestikk til fire personer. Sekkene kommer også med egnede drikkeglass på stett, slik at du også kan servere alt fra fruktjuice til vin og annen drikke.

Ved siden av dette har piknikryggsekkene også plass til oppbevaring av mat og annet tilbehør som kan være smart å ha med når man skal spise et måltid utendørs.

Begge ryggsekkene under har vi sett på tidligere. Du kan stemme på pikniksekkene i vår oversikt over tilsvarende piknikkurver. Her vil du også finne mer informasjon om de ulike pikniksekkene!

Pikniksekk fra Dorre og Outlust

Pikniksekkene i oversikten under kommer fra merkevarene Dorre og Outlust. Mens Dorre er et svensk selskap innen interiør og kjøkkenutstyr, er Outlust en merkevare innen utendørs friluftsliv.

Vi skal videre se på de ulike egenskapene til de to ulike ryggsekkene, slik at du får mer informasjon rundt hva de inneholder.

Dorre Peri Pikniksekk

Dorre Peri Piknikryggsekk

Dorre Peri piknikryggsekk kommer med et praktisk pikniksett til 4 personer. Settet består her av et servise på fire tallerkener, fire vinglass på stett, samt bestikk med kniver, gafler og skjeer.

Pikniksettet er plassert i en ytre lomme, mens du har plass til mat og annet utstyr i den indre lommen mot ryggen. På denne måten skilles serviset og maten fra hverandre på en praktisk måte.

Bestill Dorre Pikniksekk hos Kitchn.no!

Peri pikniksekk fra Dorre kommer i en blå og en grå utgave. Begge utgavene har et moderne og tidsriktig design som egner seg godt til å ta med på tur i parken eller på stranden.

Pikniksettet fra Dorre kommer også som ryggsekker med utstyr til 2 personer. Disse sekkene er mindre i størrelse, og inneholder da tilsvarende sett med servise, glass og bestikk til 2 personer. Dette i motsetning til 4 personer på de større utgavene.

Outlust Piknikryggsekk

Outlust Piknikryggsekk

Fra Outlust finner vi denne piknikryggsekken beregnet til 4 personer. Settet inneholder servise, vinglass på stett, og bestikk, men kommer også med tilbehør som korketrekker til vinkorker og bruskorker, salt og pepperbøsse, en liten skjærefjøl og servietter.

Dette gjør at du har flere verktøy til bruk under måltidet. Bestikket er laget i rustfritt stål, mens tallerkenene i piknikserviset er laget i polypropylen. Dette betyr at alt kan vaskes og benyttes flere ganger.

Outlust Piknikryggsekk finner du hos Coolstuff.no! 

På denne måten vil du alltid ha egnet piknikservise tilgjengelig når du blir bedt med på tur i parken. Pikniksekken fra Outlust inneholder også et større kjølerom der du kan oppbevare maten som skal serveres. Her kan du også benytte et kjøleelement slik at maten holdes kald lenger. Dette følger ikke med i pikniksettet.

På pikniksekkens sider finner du også et praktisk piknikpledd. Dette pleddet kommer med de klassiske ikoniske rutemønsteret som man ofte assosierer med piknik. På denne måten setter pleddet et ekstra preg på pikniken.

Ryggsekken har også en ytre flaskeholder med plass til drikke. På denne måten sparer du plass i ryggsekken som du kan benytte til annet. Flaskeholderen er isolert for å ta bedre vare på temperaturen i flasken.