Hvilket Pepper kan man Benytte i Pepperkvernen?

0

Når man skal bruke en pepperkvern, tenker man først og fremst på sort pepper. Samtidig finnes det også andre peppertyper i ulike farger og varianter. Men hvilke pepper skal benyttes i en pepperkvern? Og hvor store skal de være.

Peugeot er en merkevare som har et bredt utvalg av pepperkverner. Dersom man ser på deres nettsider, får man her beskjed om at man oppnår det beste resultatet om man kun benytter tørre, harde pepperkorn under 5 mm i diameter.

Ifølge leksikonet Britannica er dette også standard størrelse på frukten til pepperplanten piper nigrum, og vil dermed også være standard størrelse når du kjøper vanlig svart hel pepper i butikken.

Hvilke Farger kan man Benytte?

Videre forteller Peugeot på deres nettsider at de fargene som skal benyttes i deres pepperkverner er svarte, hvite og tørre grønne pepperkorn.

Her forteller de også at rosa pepper kan benyttes, men kun om de er i en miks der under 15 % av kornene er av denne typen. Dette er med andre ord et område der du bør være forsiktig.

Se også: Slik fyller du pepperkvernen!

Kan man Benytte Salt i Pepperkvernen?

Nei. Når det kommer til salt er det viktig å være oppmerksom på hvilken kvern som benyttes. Dette da pepperkvernen ikke er designet for salt, og visa versa.

Når det kommer til hvilket krydder man skal benytte i salt- og pepperkvernene fra Peugeot bør man sette seg inn i instruksjonene som følger med pepperkvernen, slik at man får det beste resultatet.

Se også: Riktig salt til saltkvernen!