Inspirerende Ideer: Så Lett får du Utekjøkken

0

Stadig flere utvider boarealet sitt ved å innrede uterommet på en smartere måte, samt utnytte plassen mer effektivt. Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror å innrede et utekjøkken. Les videre for å bli inspirert. 

Utekjøkken med Forbrukslån

Skal du søke forbrukslån for å fornye uteplassen? Uansett hvor mye eller lite du skal låne, starter prosessen med at du sender inn en digital søknad til den eller de bankene du er interessert i å låne penger hos. Velger du en låneagent som sammenligner tilbud på forbrukslån, får du en rask og god oversikt over lånemarkedet og rentesatser.

Her kan du lese mer om forbrukslån uten sikkerhet

Utnytt Uteplassen til å Skape Drømmehjemmet

En gjennomtenkt terrasse fungerer som en forlengelse av boligen din. Stadig flere velger å flytte innendørs funksjoner som kjøkken og stue utendørs for å øke boarealet sitt. Dette vil skape mer rom for det som er viktig for deg, og kan også øke verdien på boligen din dersom du går med tanker om salg.

Skal du tvert imot bo i det samme huset i mange år fremover? Da bør du benytte sjansen til å skape drømmehjemmet du alltid har ønsket deg. Bruk design, arkitektur og smarte løsninger for å få mer plass til det du trenger, enten det er et utendørs kjøkken, en utepeis eller et boblebad.

Dette Trenger du til Utekjøkkenet

De fleste som har en uteplass har også en grill. Selv om grillmat smaker utrolig godt, kan selve grillingen være ensomt arbeid. Forberedelsene foregår gjerne innendørs mens grillen varmer seg ute, og det blir mye løping ut og inn for å dekke bordet og hente redskaper. Hvis du er opptatt med å skjære grønnsaker, passe grillen og ta oppvasken samtidig, er det ikke mye tid til å være sosial med gjester.

Flytt hele kjøkkenet utendørs, så løfter du grillopplevelsen til et helt nytt nivå. Og best av alt? Det er ikke spesielt komplisert å sette opp en kjøkkenbenk med innlagt vann og plass til redskaper. Faktisk kan det koste så lite eller mye du vil.

Som et minimum trenger du:

  • En grill
  • En eller flere kjøkkenbenker
  • En vask med tilknytning til hageslange, og en bøtte til å fange opp avløpsvannet

Kjøkkenbenken kan du enten lage selv, eller kjøpe. IKEA har mange flotte og rimelige løsninger, og hos Byggmakker finner du materialer for å bygge selv – for å nevne noen.

Gjør Utekjøkkenet til ditt Eget

Fra dette utgangspunktet kan du avansere så mye du ønsker. Elsker du italiensk mat kan du installere en pizzaovn eller utepeis. Det kan også være en fordel å plassere utekjøkkenet i tilknytning til stikkontakter, i tilfelle du vil bruke en portabel koketopp eller andre kjøkkenapparater. Mange velger også å gjøre plass for en kjøkkenhage, slik at de har tilgang på friske grønnsaker. Har du lyst på noe helt unikt kan du enkelt lage din egen kokegrop.

Etter at kjøkkenbenken er på plass, kan du også vurdere å sette opp hyller til oppbevaring. Her kan du oppbevare glass, asjetter, mugger, redskaper, planter, krydder og alt annet du trenger for et komplett kjøkken.

Husk å ta inn det som ikke tåler å stå ute når høsten kommer. Lykke til!

Renteeksempel: 15,9% 100.000,- o/5 år. Kost. 40.256,-. Tot. 140.256,-