Vinskap – Slik Velger du Riktig

0

Denne artikkelen inneholder annonsert innhold. 

Et vinskap kan utgjøre et både praktisk og estetisk klokt valg for ditt hjem. Dette er en type kjøkkenutstyr som byr på en ettertraktet funksjon ved å oppbevare dine vinflasker på optimal måte. Samtidig er mange vinskap meget tiltalende rent designmessig. Det gjør at et vinskap hører hjemme på ethvert stilsikkert og moderne kjøkken.  

Ja, mange velger også å plassere sitt vinkjøleskap i stuen. Hva du foretrekker er opp til deg. Det store mangfoldet av forskjellige modeller kan gjøre det litt vanskelig å velge riktig skap. Les videre for å sjekke våre tips om hvordan du treffer blink når du skal kjøpe nytt vinskap. 

Hvor Mye Plass har du? 

Det finnes vinskap innen alle slags størrelser. Du kan kjøpe et vinskap som lar deg oppbevare en anselig samling på flere titalls vinflasker. Det foreligger også bittesmå skap for lagring av kun en fem-seks flasker. Det vil si at uansett hvor mye plass du ønsker å avse, så kan du finne et passende vinskap for deg. 

De fleste foretrekker å la et stort vinskap stå på kjøkkenet. Det er også de som setter skapet i boden, under trappen, eller lignende. Selvsagt er det også populært å bruke kjelleren som lagringsplass for vin. 

Mindre vinskap kan plasseres nesten hvor som helst. Det inkluderer også stuen din. Her kan smale vinskap passe ideelt. De er elegante og stilfulle, og glir sømløst inn i enhver innredning. De tynneste skapene er ikke stort bredere enn en enkelt vinflaske. Her snakker vi altså om svært så plassbesparende design. 

Hvor Skal Vinskapet Stå? 

Som sagt, er det mange som lar vinskapet stå på kjøkkenet. Der kan det passe med et fullstørrelsesskap som altså har samme dimensjoner som et kjøleskap. Det foreligger også halve vinskap. De kan kombineres meget praktisk med kjøleskap i samme format. En annen populær løsning for kjøkkenet er integrerte vinskap som kan bygges inn i kjøkkeninnredningen. Dette gir et sømløst og elegant preg. 

I stuen er det mer populært å plassere mindre vinskap. Mange liker å ha et lite skap i nærheten av spisebordet slik at vin som skal serveres til maten kan stå klar i egnet temperatur. Et slikt skap kan kombineres med en større modell for langvarig lagring som kan plasseres på kjøkkenet, eller en annen egnet plass. 

De fleste prioriterer design høyt når de velger vinskap. Det medfører at du bør tenke på hvilken fasong, og hva slags materialer du ønsker for ditt skap, slik at det passer best mulig med stuens interiørdesign ellers.  

Hvor Lenge Ønsker du å Lagre din Vin? 

Mange kjøper et vinskap for å oppbevare vin over relativt korte perioder. Det byr blant annet på den fordelen at vinen hele tiden holder riktig serveringstemperatur. I tillegg holder vinen seg godt dersom du skulle velge å la den bli liggende lengre enn planlagt. 

De som derimot lagrer vin mange år av gangen, har andre behov. For langtidsoppbevaring blir stabil temperatur, jevn luftfuktighet og så lite direkte lys som mulig desto viktigere.  

Du bør velge vinskap i henhold til hvilken type lagring som er viktigst for deg. Mange har forskjellige vinskap for ulike typer lagring av vin. 

Hvilken Kapasitet Trenger du? 

Det finnes store og små vinskap med høy eller lav lagringskapasitet. Det sier seg selv at du bør velge riktig størrelse i henhold til behov. 

Du kan kjøpe et vinskap som har kapasitet på helt nede i bare noen få flasker. Dermed slipper du å sløse med plassen hvis det er alt som behøves. 

For de som kjøper sin vin i store kvanta, foreligger skap som har kapasitet på dusinvis av flasker av gangen. Dette kan også være en plassbesparende løsning, da et vinskap som regel krever mindre rom enn å sette av for eksempel hele kjelleren til vinlagring. 

Et godt Vinskap Trenger ikke Koste Stort 

Et vinskap er ikke nødvendigvis noe som du behøver et stort budsjett for å tillate deg. I dagens marked finner du mange vinskap til overkommelig pris. Det gjelder også produkter fra kjente merker. 

Hos spesialforhandleren Wineandbarrells foreligger det et stort utvalg av vinskap i ulike prisklasser. Det gjør det mulig å finne noe som passer uavhengig av hvor mye du ønsker å bruke på å anskaffe nytt vinskap. 

Merk også at Wineandbarrels gjerne varter opp med svært gunstige Black Friday-tilbud på vinskap. De kan det være klokt å følge nøye med på. Her kan du nemlig finne sjansen til å sikre deg ditt nye vinskap til en særs gunstig pris.  

Er du på utkikk etter et nytt vinskap, kan det dermed være på sin plass å besøke nettsiden til selskapet jevnlig inn mot Black Friday slik at du holder et øye med hva slags tilbud som foreligger. Plutselig dukker ditt vinskap opp til redusert pris, og da er det selvsagt bare å slå til.