Kjøkkenutstyr å ha med seg på Camping

0

Det er mye utstyr som skal med når man skal ta seg en tur på camping. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva slags kjøkkenutstyr det kan være lurt å ha med seg når du drar ut på den norske landeveien. Kanskje du har noen tips du vil dele du også? Da er det bare å gi oss tilbakemeldinger på hva det er du tenker på! Det at vi kan bli klokere sammen er jo veldig lurt og vi støtter dette!

Sjekk ut fasilitetene

Det finnes en rekke campingplasser Norge, som du kan sjekke ut fasilitetene hos. Dette gjør at du kan planlegge bedre hva du har planer om å ta med deg. Det kan også være lurt å sjekke hva sesongen er når du drar til disse campingplassene, slik at du vet om det kommer til å bli kamp om utstyret eller ikke.

Det finnes mange gode oversikter over hvilke campingplasser som har tilgang på kjøkken, grill og andre ting. Du vil også finne informasjon om hva det eventuelt koster å skulle benytte seg av disse fasilitetene.

Kanskje du allerede har erfaring med å benytte deg av fasilitetene på en campingplass? På skottevik camping har de masse utstyr som du kan benytte deg av, men hvis du camper med en campingvogn er det kanskje mest normalt å ha med seg eget utstyr.

Hva slags utstyr bør jeg ha med meg?

Er du en type som liker å lage mat, eller er du mer en type som kjøper mat på kiosken eller andre ferdigretter? Da må du ha med deg forskjellig type utstyr. Det kan jo være at du har planer om å kokkelere på ferie, mens andre har planer om å bare slappe av.

Vi anbefaler derfor at du hører med de du reiser med hva de ønsker før du planlegger hvor mye utstyr du skal ha med deg. Noen ting er lurt å ha med seg uansett, som for eksempel bestikk, glass, mugger etc. Dette er noe man alltid trenger!

Vi anbefaler at du har med deg en liste som du kan fylle på når du vet at du mangler noe.

Telt eller campingvogn/bil

Hva du reiser med har også ganske mye å si når det kommer til utstyr. Det er lettere å ta med seg utstyr når man reiser med en campingvogn eller campingbil enn det er når du reiser med telt. Derfor er det en ganske grei enkeltvurdering å gjøre før hver enkelt tur!

Hva vil du anbefale å ta med deg på tur?

VI håper at du har fått noen tips til hva det er du faktisk kan ta med deg når du skal ut på campingtur. Det er jo slik at man ikke nødvendigvis vet hva disse tingene er før man reiser, men heldigvis finnes det en rekke frilufts- og kjøkkenutstyrsbutikker langs veien i Norge. Dermed er det ikke verre enn at du bare kan stoppe innom en butikk når du finner ut av hva det er du faktisk mangler.