Få den Rette Stilen med Håndtak i Skinn på Kjøkkenet

0

Året 2019 er slutt og et nytt tiår er i gang. Nyttår er en god grunn for mange til å evaluere året som var og samtidig tenke over hva det nye året skal inneholde. For mange kan nyttårsforsettet være å tape noen kilo, spise mer frukt og grønsaker, et løfte om minst en halvtime med trening hver dag eller pusse opp boligen.

Hvis du er en av dem som får dårlig samvittighet hver gang du ser deg rundt i boligen din, kan flotte interiørprodukter fra byRavn gjøre at du kjapt slipper av med denne følelsen.

Kom det triste kjøkkenet til unnsetning med håndtak i skinn

Henger dørene på kjøkkenskapene og virker alt falmet og kjedelig? Har oppussingen stagnert i takt med at lommeboka er tom? Med skinnhåndtak fra byRavn får du eksklusive håndtak i skinn som garantert puster nytt liv i det gamle kjøkkenet.

Håndtak i kjerneskinn er et opplagt valg dersom du syns at kjøkkendørene og -skapene som du har er gode nok, men at håndtakene kan bli mer moderne. Håndtak i skinn passer perfekt inn i den skandinaviske boligstilen og du kan velge farge, modell og skruer som gir akkurat den effekten som du ønsker.

Håndtak i skinn er et allsidig produkt som kan brukes overalt i boligen når møblene har behov for en kjærlig hånd. Du kan anvende håndtak i skinn på badet, på soverommet, i gangen eller på kjøkkenet. På den måten kan du skape en rød tråd i boliginnretningen og samle boligstilen med de eksklusive håndtakene i skinn.

Unike og håndlagde håndtak i skinn

Fordelen med å komme det triste kjøkkenet til unnsetning med håndtak i skinn er at skinnet blir finere med tiden når det patineres. Skinn er et slitesterkt materiale som tåler både skitne barnefingre og brøddeigen som hever over og ned langs skapsdørene.

Dessuten er skinn et tidløst produkt som går hånd i hånd med den enkle og eksklusive boligstilen. Håndtakene er i kraftig kjerneskinn som er motstandsdyktig mot slitasje, belastning og bruksspor.

Det betyr at du kan trygt handle håndtak i skinn fra byRavn uten at du skal bekymre deg om håndtakene tåler belastning fra oppvaskmaskinen eller den tunge skuffen med flere kilo mel.

Skinnets myke og runde kanter er ideelle håndtak til barnefamilien. Barna kan delta aktivt i matlagingen uten at mamma og pappa skal holde ekstra oppsyn for å unngå at barna får kuler og sår fra skarpe kanter på kjøkkenet.