Slik Lager du en Profesjonell Hjemme Bar

0

Stadig flere får øynene opp for gode drinks, og begynner derfor å eksperimentere som bartender, hjemme i privaten. Selv om man ikke kommer ut på byen så ofte, så behøver man ikke gå på kompromiss med en lekker drink. Her kan du få tips til, hvordan du kan imponere vennene, med en profesjonell bar, hjemme hos deg selv.

Imponer gjestene dine

Det er noe helt spesielt over en god drink. Det ser lekkert ut, det smaker godt, også virker det bare litt mer eksklusivt, enn det gjør med en øl, eller et glass vin. For at hjemme baren skal bli en suksess, så er det selvfølgelig viktig at du har det utstyret som skal til, for å lage en god drink. Men du skal også sørge for at du har overskudd til å skape en god, og hyggelig, stemning for gjestene dine.

Det er alltid en god ide at du forbereder deg godt, på de drinks som skal serveres, sånn at du er klar med remediene, og vet presis hvordan du lager drinken til perfeksjon. Det skal helst se lekende lett ut, og samtidig imponere gjestene dine.

For at du skal kunne sole deg i beundrende blikk fra gjestene, så har du bruk for følgende utstyr i baren:

  • Cocktail shaker
  • Målebeger
  • Forskjellige flotte drinkglass
  • Flaskeåpner

Du kan finne et bredt utvalg av utstyr til baren, på BarLife.

Ønsk gjestene velkommen med en drink

Når du har innrettet din egen bar, så er du alltid klar til å ønske gjestene dine velkommen med en drink. En drink er en god måte å starte et godt middagsselskap, eller en hyggelig kveld, sammen med vennene. For at du skal bli inspirert til hvilke drinks du skal lage, så kan det være en god ide at du kikker i forskjellige blogger og oppskriftsbøker. Det er faktisk også morsomt å prøve seg frem med sine egne oppskrifter. Kanskje den beste drinken, er den som du lager selv?

Du fyller selvfølgelig baren din opp, alt etter hvilken drink du vil lage. Det kan likevel være godt å ha et basisutvalg. Du kommer langt hvis du har følgende stående i baren:

  • Vodka
  • Rom
  • Gin
  • Whisky

Du skal selvfølgelig også ha forskjellig blandevann, til å blande alkoholen med, og massevis av isbiter.

Når det kommer til drinks, så skal man servere drinks ut fra tanken, alt med måte. Drinks skal helst være et ekstra supplement, til en hyggelig kveld.