Påminn Hverandre om Livets Øyeblikk med Årets Minner i Bilder

0

Visste du at vi deler to millioner bilder daglig digitalt? Flertallet av disse bildene forsvinner like fort som du ser dem. Men noen av dem er verdt å ta vare på.

Ved å lage kalender fylt med årets beste blinkskudd har du en minnerik fotokalender å vise til familie og venner. 

Selv om vi tar flere bilder enn noensinne, er det viktig å finne en måte å bevare de gode minnene på. En fotokalender som henger på kjøkkenveggen eller står utstilt i stuen, er en daglig påminnelse om de spesielle øyeblikkene i livet. 

Ett år Fylt med Minner 

Hvert år er fylt med ulike hendelser og øyeblikk. Velg et sentralt tema for din fotokalender, som familieferier eller hverdagsøyeblikk, og samle sammen årets beste bilder.

Gå gjennom mobilbilder, sosiale medier og bilder på fotoapparatet ditt for å finne bilder som representerer disse spesielle øyeblikkene. 

Når du har valgt ut bildene, er det tid for å tilpasse kalenderen. En velutformet fotokalender har en fin balanse mellom bilder og tekst. Bruk designverktøy med over 100 ferdige design fra Fotoknudsen, som gjør det enkelt å lage et fint oppsett. 

Tips til å Lage Personlig Tilpasset Kalender 

Tenk på fargevalg, skrifttyper og plassering av bilder for å skape en helhet som forteller din historie gjennom årstider og måneder. Andre tips du kan ta med deg er: 

  • Legg inn egne merkedager som bursdagsdato, jubileumsdager og eventuelle interne arrangement dere skal være med på det året. Helligdager og andre norske merkedager står allerede ferdig markert i kalenderen. 
  • Du kan lage kalender når som helst på året! Om du begynner med en kalender fra februar, får du også med deg de 12 neste månedene fram til februar året etter. 
  • Av papirkvalitet kan du velge mellom ekstra matt, glanset eller semimatt. Og alle kalendere er trykket på FSC-sertifisert 250g/m² papir. 

Det er enkelt å lage kalender når du kan legge inn bildene dine i en ferdig mal.

Veggkalender eller Familieplanlegger? 

En vanlig veggkalender gir deg en enkel og oversiktlig måte å se hele måneden på ett sted. De er visuelt pene å se på og ser ofte ut som et bilde på veggen der de henger.

Om du ikke trenger den detaljerte oversikten med alle familiens aktiviteter oppført, så kan en veggkalender være et praktisk valg som også er en fin dekorasjon i hjemmet.  

Se for deg en kalender som ikke bare viser datoer, men som også forteller en historie – din families historie. Med en familiekalender kan du tilpasse hver måned med favorittbildene dine. I tillegg får du full oversikt over alle de viktige arrangementene og aktivitetene familien har gjennom året. 

Begge alternativene er fine måter å dele minner og blinkskudd med familien på. Det viktigste er at kalenderen hjelper deg å holde styr på avtaler, og viser samtidig herlige bilder som aldri vil gå i glemmeboken. 

Gaven som Varer Gjennom et Helt År 

En personlig fotokalender er en herlig gaveidé. Den viser omtanke og er en gave som varer hele året. Overrask besteforeldre, venner eller andre familiemedlemmer med en kalender som er fylt med minner og kjærlighet. 

Du deler ikke bare bilder og gir en praktisk gave til mottakeren, men du gir også historier og minner som skaper et samhold dere imellom. Den blir en daglig påminnelse om alle de felles opplevelsene som forener venner og familie.