Bacheloroppgave

0

*Dette er et innsendt innlegg. Meningene i innlegget tilhører innsender.

Som du sikkert vet, finnes det en nettside som heter bacheloroppgave.com som hjelper elevene ved å skrive skoleoppgaver. Fra liten arbeidsplan til masteroppgave. De sier også at de kan hjelpe deg med å korrekturlese papiret ditt.

Vi sjekket litt informasjon på nettet om bacheloroppgave.com. vi kan se at det er en god vurdering på Trustpilot angående denne nettsiden. Og vi fant ingen negativ informasjon om dem. Noen på facebook sier de har fått gode tekster fra denne nettsiden. Så la oss anta at denne nettsiden gir gode resultater for kundene deres.

Men hva kan vi si om den etiske delen av tjenesten deres?

Hver elev skal jobbe med oppgaven sin uten hjelp utenfra. fordi du må vise din evne til å gjøre det selv. Men i det moderne liv jobber vi alle sammen med andre mennesker.

Ikke en eneste bedrift i Norge jobber avhengig av de ansattes individuelle arbeid. Hvis en ansatt ikke samarbeider med kolleger på jobben og ikke deler informasjon, vil det sannsynligvis være dårlig for bedriften, så oppfordrer vi virkelig til individuelt arbeid på studiene?

Hva med lovligheten?

Disse tjenestene, levert av bacheloroppgave.com, er lovlige i Norge. Ikke en eneste lov brytes ved salg eller kjøp av tjenester fra https://bacheloroppgave.com. Noen sier at det kan være et brudd på forfatterens rettigheter, men det er ikke sant. Fordi den virkelige forfatteren ikke har påstander/pretensjoner om å bruke forfatter arbeidet sitt.

Den eneste rettslige handlingen som kan overtres – kontrakt mellom student og universitet. Fordi studenten ikke kan bruke hjelp utenfra, ifølge kontrakten mellom ham og universitetet. Men det er ikke en lov.

Teknologien avanserte så raskt at mange skikker har endret seg, men vi lever fortsatt under gamle regler. Vi har mye informasjon, livet går raskt og vi har ikke tid til å studere alle aspekter av livet vårt fullt ut. For 30 år siden fikset folk bilene sine på egen hånd. I dag er det bare entusiaster som gjør dette. I retten forsvarer folk seg ikke, de ansetter advokater. Så hvorfor skulle vi ikke la folk fullføre papirene sine ved hjelp av fagfolk?