Eva Solo Tebrygger – Tebrygger i Glass

0
Eva Solo Tebrygger

Eva Solo Tebrygger

Om du liker å brygge din egen te vil en Eva Solo tebrygger være et godt alternativ. Tebryggeren fra Eva Solo kommer i glass, med en «neopren» pose for å beskytte hånden din mot det varme vannet. Posen hjelper også å ta vare på varmen i tevannet.

Se de ulike Eva Solo tebryggerene her!

Eva Solo tebrygger lar deg brygge te på to ulike måter. Om du lager te uten tanniner legger du tebladene i tebryggeren før du putter i filteret. Dette gjør at tebladene blir liggende å trekke sammen med tevannet uten å ende opp i koppen.

Ønsker du derimot at teen kun skal trekke i noen få minutter putter du teen ned i filteret. Når du ser at teen har trekket lenge nok presser du ned tepresseren slik at teen ikke lenger blir trukket.

Om du mer ønsker å lage te med vanlige teposene har Eva Solo også et utvalg i tekanner. Les mer om disse her!


Se Eva Solo Tebrygger Her!

A Way of Relaxing med Eva Solo Tebrygger

Eva Solo tebrygger er en del av den populære “A Way of Relaxing” serien fra Eva Solo og dette forklarer mye av tanken bak designet.

Tebryggeren skiller seg også ut fra de mer tradisjonelle tekannene og tebryggerene på markedet ved at den er designet mer som en karaffel enn en kanne.

Tebryggeren fra Eva Solo kommer i en rekke ulike farger. Det er fargene på neopren posen som er ulik fra de ulike tebryggerene. Fargene som er tilgjengelige er sort, havanna brun, rød og harbour blue.

Se en oversikt over de ulike fargene her!

Her velger du selvfølgelig den fargen som passer ditt bilde av en perfekt te-anledning best, kombinert med en baktanke på hva du allerede har (eller ønsker) av tekopper og annet tilbehør.

Dryppfri Tebrygger

De fleste karafler fra Eva Solo kommer med den patenterte anti-drypp helletuten som sørger for at du unngår at det drypper tedråper ned på duken og setter farge på denne. Denne løsningen er også implementert på tebryggeren.

Tebryggeren har samtidig en lukkefunksjon som gjør at karafelen er lukket når den står på bordet men åpner seg automatisk når du starter å helle te ned i koppen. Dette er med på å holde på varmen på tevannet samtidig som du slipper å tenke på dette når du benytter den.

Eva Solo tebrygger har kapasitet til 1 liter te. Delene i glass og stål kan vaskes i oppvaskmaskin, men neopran posen må vaskes for hånd med en mild såpe.

Bestill Eva Solo Tebrygger hos Shopping4Net.no!

 Andre Tebryggere og Tekanner