Iittala Vannglass – 4 Serier med Drikkeglass fra Iittala

0

Iittala har et godt utvalg av drikkeglass. Om du liker vannglass med farger finner du serier som Iittala Kartio, Kastehelmi og Aino Aalto. Ønsker du finere og mer eksklusive drikkeglass har du Iittala Essence serien.

De fleste drikkeglassene fra Iittala er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger. Dette omfatter også blanke glass. Glassene er designet av kjente skandinaviske designere som Kaj Franck, Oiva Toikka, Aino Aalto og Alfredo Häberli.

Aino Aalto Drikkeglass fra Iittala

Aino Aalto Drikkeglass Iittala

Det klassiske Aino Aalto drikkeglasset ble designet for Iittala tilbake i 1932. De runde lagvise sirklene langs glassets sider har hentet inspirasjon fra sirklene som dannes når det vaker, eller man hiver en stein i vannet.

Bestill Aino Aalto Drikkeglass fra Iittala!

Aino Aalto drikkeglass fra Iittala er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger. Velg mellom lysblå, vanngrønn, eplegrønn, klar og grå. Glasset finnes både i størrelsene 22 cl og 33 cl.

Iittala Kartio Drikkeglass

Iittala Kartio Drikkeglass

Et annet tidløst design er Iittala Kartio drikkeglass, designet av Kaj Franck i 1958. Kartio glassene er stilige og solide og kan benyttes både til hverdags og til fest. I Kartio serien finner du vannglass i størrelsene 21 cl og 40 cl.

Iittala Kartio drikkeglass er tilgjengelig i et bredt utvalg av typiske Iittala farger. Velg mellom klare glass, sand, vanngrønn, aqua, smaragdgrønn, mosegrønn og mange flere.

Se Utvalget Innen Kartio Drikkeglass fra Iittala!

Iittala Essence Vannglass

Iittala Essence Drikkeglass

Iittala Essence er i utgangspunktet en serie med vinglass, men du finner også et utvalg med tumblere som passer til. Vannglassene minner om vinglass i utformingen, men kan også brukes utenfor selskapsbordet.

Iittala Essence serien ble designet av Alfredo Häberli i 2001. Essence drikkeglass kommer i størrelsene 35 cl og 55 cl.

Bestill Iittala Essence Drikkeglass hos Nordic Nest!

Iittala Kastehelmi Vannglass

Iittala Kastehelmi Vannglass

Kastehelmi betyr duggdråpe, og det er det lett gjenkjennelige dråpemønsteret på siden som identifiserer Kastehelmi serien. Dråperekkene er utformet i ulike størrelser og går i sirkler rundt vannglasset.

Kastehelmi ble designet av Oiva Toikka for Iittala tilbake i 1964. I Kastehelmi serien finner du også skåler, servise, telysholdere, kakefat og annet. Drikkeglassene er tilgjengelig i et bedt utvalg av de klassiske Iittala fargene.

Bestill Iittala Kastehelmi Drikkeglass hos Nordic Nest!