Bodum Knivblokk – Bistro Knivblokk fra Bodum

0

Bodum knivblokk er en pen og samtidig praktisk holder til dine kokkekniver. Knivblokken har et bredt men samtidig smalt design som gjør at du har god plass til knivene samtidig som det er lett å sette den til side når den ikke er i bruk.

Bodum Knivblokk Svart

Bodum Knivblokk Svart

Knivblokken er smart utviklet med myke plastpinner som gjør at du kan sette knivene hvor du ønsker. Dette gjør at du får plass til mange ulike kniver, både i ulik form og ulik størrelse. Dette skiller seg fra den mer tradisjonelle knivblokken der det er skåret ut hull til hver enkel kniv. Med Bistro får du her dermed mer fleksibilitet både i størrelse og i antall kniver.

Bestill Svart Bodum Knivblokk hos NordicNest.no!

Bodum Bistro knivblokk har en høyde på 21 cm og en lengde på 22 cm. Bredden på knivblokken fra Bodum er på 6,5 cm. Det er viktig å ta hensyn til høyden da den begrenser lengden på knivbladet. Det er allikevel mulig å sette inn knivene diagonalt dersom du har enkelte lengre kniver.

Bodum Knivblokk Hvit

Bodum Knivblokk Hvit

For å gjøre blokken tryggere er bunnen utstyrt med silikon. Dette gjør at den sår mer stødig og har mindre mulighet til å skli på kjøkkenbenken. Selve holderen er laget i plastikk.

Bestill Hvit Bodum Knivblokk hos NordicNest.no!

Enkel å Rengjøre

Et problem man ofte ser med knivblokker som dette er at de kan være vanskelige å rengjøre. Med Bodum knivblokk kan du ta ut den indre delen og vaske denne normalt i oppvaskmaskinen. Dette gjør at du unngår å ende opp med gamle matrester sammen med knivene.

Mer Inspirasjon? Se Flere Alternativer til Knivblokk!

En god knivblokks oppgave er å sørge for å ta vare på dine kokkekniver og unngå slitasje. Samtidig er oppgaven å skape større sikkerhet på kjøkkenet ved at man ikke kutter seg på kniver som ligger løst i skuffen eller på kjøkkenbenken. Begge disse oppgavene er løst godt med Bodum knivblokk.

Bodum knivblokk er en del av Bistro serien fra Bodum. I Bistro-serien finner du et stort utvalg av matchende produkter. Dette varierer fra kniver og knivblokker til stavmiksere, kjøkkenmaskiner og vannkoker til kjøkkenredskaper og bakeutstyr.

Bestill Bodum Knivblokk hos NordicNest.no!