Swedish Grace Porselen Servise fra Rörstrand

0
Swedish Grace

Swedish Grace

Swedish Grace serviset fra Rörstrand ble lansert i 1930 og har et nyklassisistisk design som man kjenner fra arkitekturen fra de første 10-årene av 1900 tallet.

Porselen serviset Swedish Grace ble designet av Louise Adelborg og har en klassisk følelse over seg, og har en vakker dekor tilgjengelig i en serie ulike farger. Serviset har senere blitt tilført nye deler designet av Margot Barolo.

Se Utvalget i Swedish Grace Serviset hos NordicNest.no!

Ulike Farger på Swedish Grace Servise

Swedish Grace finnes i en rekke ulike farger. Man kan velge mellom snø (hvit), is (lys blå/grå), hav (mørk blå), eng (lys grønn), rose (rosa) og sand (beige). Fargene er hentet fra naturen og skaper et samspill der fargene både kan kombineres eller benyttes separat. Også designet er inspirert av naturen.

Mønsteret på Swedish Grace serviset er laget etter hvetekorn strå og passer derfor ideelt til brødmat. Tallerkenene i serviset er tilgjengelig i størrelser på 27 cm, 24 cm og 21 cm. 

Her kan du bestille og se delene i  Swedish Grace servise!

Swedish Grace Servise Deler

I tillegg til Swedish Grace tallerkener i ulike størrelser finner du også kaffe/tekrus i Swedish Grace serien. Krusene kommer i størrelsene 3 dl og 5 dl som gir rom for mye kaffe eller te.

Klikk her for å se de ulike delene!

Sammen med tallerkener og kaffekrus finner du også dype tallerkener og skåler i dette serviset fra Rörstrand.

I fargevalget «snø» er det også tilgjengelig en stor mugge på 1,3 liter, tekanne på 1,5 liter samt espressokopp med skål.

Klikk her for å se Rörstrand Swedish Grace porselen servise!

Annet Servise: