Swedish Grace Porselen Servise fra Rörstrand

0
Swedish Grace

Swedish Grace

Swedish Grace serviset fra Rörstrand ble lansert i 1930 og har et nyklassisistisk design som man kjenner fra arkitekturen fra de første 10-årene av 1900 tallet.

Porselen serviset Swedish Grace ble designet av Louise Adelborg og har en klassisk følelse over seg, og har en vakker dekor tilgjengelig i en serie ulike farger. Serviset har senere blitt tilført nye deler designet av Margot Barolo.

Se Utvalget i Swedish Grace Serviset hos RoyalDesign.no!

Ulike Farger på Swedish Grace Servise

swedish-grace-serviseSwedish Grace finnes i en rekke ulike farger. Man kan velge mellom snø (hvit), is (lys blå/grå), hav (mørk blå), eng (lys grønn), rose (rosa) og sand (beige). Fargene er hentet fra naturen og skaper et samspill der fargene både kan kombineres eller benyttes separat.

swedish-grace-nyklassisistiskOgså designet er inspirert av naturen.

Mønsteret på Swedish Grace serviset er laget etter hvetekorn strå og passer derfor ideelt til brødmat. Swedish Grace er først og fremst et frokost- og lunsjservise.

Her kan du bestille og se delene i  Swedish Grace servise!

Swedish Grace Servise Deler

Swedish Grace "Snø"

Swedish Grace «Snø»

I tillegg til Swedish Grace tallerkener i ulike størrelser finner du også kaffe/tekrus i Swedish Grace serien. Krusene kommer i størrelsene 3 dl og 5 dl som gir rom for mye kaffe eller te.

Klikk her for å se de ulike delene!

Sammen med tallerkener og kaffekrus finner du også dype tallerkener og skåler i dette serviset fra Rörstrand.

I fargevalget «snø» er det også tilgjengelig en stor mugge på 1,3 liter, tekanne på 1,5 liter samt espressokopp med skål.

Klikk her for å se Rörstrand Swedish Grace porselen servise!

Annet Servise:

Annet Kjøkkenutstyr: